OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
A shameless selfie after > a week absence ✌🏻 Gimana #dirumahaja nya? Aku betah2 aja di rumah, cuma mulai ada uneasy feeling karena ga produktif dan di kamar yang dikelilingi tembok terus2an 😔 I hope this will pass soon huhu stay healthy and stay safe everyone 🙏🏻... #clozetteid #snowapp #stayhome #fashionbloggers #beautybloggers #beautycreator #ootdbloggers #bloggerperempuan #beautybloggerindonesia #tampilcantik #indobeautygram #indobeautyvlogger #indobeautysquad #뷰티 #뷰티스타그램 #오오티디 #패션스타그램 #블로그 #블로그마켓
post
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

You smile, I melt 🔥
.
.
Product Details:
SOON
....
NEW VIDEO UP ON MY CHANNEL! 😝
Link di bio ya gu...
🤭🤭Makin semeraut nih muka 🤣😅
.
#clozet...
Sada by Cathy Sharon Velvet Lip Colour shade 01 Sh...
Masih dalam rangka Lebaran 💕
Minal aidin wal fa...
#auzolatutorial for Spectra Vondergeist is here ...
Swipe for eye makeup detail of this accidental My ...
STILL ON HOLIDAY MOOD 🎠 .
.
What's up guys?
Lag...
"Hidup ini tidak seperti novel, yang kita bisa men...

MORE FASHION POSTS

Look at the sky, it’s so pretty and blue ✨
Ise...
The evening sky these days left me amazed! But her...
Cahaya matahari sore, kenapa kamu bikin happy sih?...
Grocery shopping✨
Wearing cloth mask from @atsth...
Yang senasib absen sini! 😂😂😂 #luellajustf...
Pecinta Sepatu Wajib Nonton ya 😊
.
Aku lagi suk...
Siapa yang udah mulai WFH kaya aku? Back to WFH ...
🌸Tuesday be like🌸
.
Menikmati kastangels sat...
‼️CARA BUAT ALIS DENGAN MUDAH‼️
-
Details ...

MORE BEAUTY POSTS

OMO! Sheet Mask

Apa sih yg bikin @omo.id korea...
This is how to be happy:
Decide every morning to b...
Boleh ya atu lagi.. Ini cm pake star ajah.. berasa...
Hello!! Good Morning 🌞

#makeupideas #makeup #...
Before afternya beda banget ya?
Iya!
Ini collab ...
Breaking Out From Your Cloth Mask? Here’s How I ...
#LathiChallenge part ke2 | Versi Putri Jogja🔥...
Battle lip cream super murah. Implora sama Xi Xiu....
🦋 I love to read books, playing makeup 💄 an...

Advertisement