OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
3rd Look for #MindysRainbowChallenge : Ku alias kuning A.K.A Yellow!

Buat aku yellow represents the Sun that shines brightly ☀️, so it's the continuation of the last look yang representing Sunset, Yellow look in representing Sunrise and new beginning that we are about to have (once the pandemic stopped, we will begin our new lives. It will never be the same again, but it will be better as we should grow smarter, stronger and kinder). Selain itu this look reminds me of a bumble bee 🤣🤣🤣 ga tau kenapa, tapi gak cute amat ya jadi bee, jadi anggep aja floral fairy lah ya. Look ini summery banget, dan semoga nanti pas summer datang, it will warm our hearts and world again, and the pandemic will be over by then. Can i get an amen to that??? Personally aku ngga begitu sering pake warna kuning (kalo gold sering yah) baik untuk makeup maupun wardrobe, tapi waktu mau bikin look ini jadi inget kalo aku punya @eclatpressedglitter warna kuning emas ngejrenk yang biasanya jarang aku pake, challenge ini bener-bener bikin alat makeup yang terbengkalai jadi kepake lagi, seneng 😍😍😍. Ayok yang belom ikutan, mari bikin juga - jangan lupa aku akan kasih 1 follower yg berhasil completing the 7 looks by the end of April hadiah 😉. #quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger #surabayabeautyinfluencer
post
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Again! My favourite Korean Lip product : Milk Touc...
Demi konten ig, dirumah aja tetep harus dress up &...
Sesekali makeup normal deh haha. Ini tu quick make...
[Tips Bikin Lipstick Biasa jadi Kissproof, Transfe...
-FULL FACE OF SHOPEE MAKEUP : Colorful Edition-

H...
𝐀𝐯𝐨𝐬𝐤𝐢𝐧 𝐌𝐢𝐫𝐚𝐜...
YO YO YO! SHOUTOUT TO THE LEGEND, @nyxcosmetics_in...
#FlatlaynyaRahma mandeg di day 10 🥺⁣

Bany...
New Hair ayeey! Sebenernya mau upload nya setelah ...
Gapapa ga sesuai rencana. Yang bikin grand design ...

MORE FASHION POSTS

The thing that I’ve dreaming of :
-
Someday, I w...
Bulan ini skip dulu gk ikut armyselcaday, jadi pos...
Yuhuu~ calling all 𝘾𝙞𝙘𝙖 lovers💕 Kal...
Yuhuu~ calling all 𝘾𝙞𝙘𝙖 lovers💕 Kal...
Simple elegant mask from ci @cynthiatan__ ♥️
...
Life is short, fragile and doesn’t wait for anyo...
𝒌𝒊𝒏𝒅𝒏𝒆𝒔𝒔, is one of the mo...
.
New Normal be like dattebayo !
😛😊😌☺...
How To Look Skinnier (Part 1).
.
.
#ootd #stylingi...

MORE BEAUTY POSTS

ONE BRAND TUTORIAL @imagiccosmetics .
.
- imagic b...
Back with #texturetuesday and today the texture go...
Sekarang @elsheskin juga ngeluarin hand gel nih...
Halo, Juni ... Waktunya ganti produk perawatan kul...
Receh hari ini... Pengen bikin makeup nya tapi maj...
{𝚙𝚎𝚛𝚏𝚞𝚖𝚎 𝚛𝚎𝚟𝚒𝚎...
Akhirnya ku dapat juga Radiant Skin Serum yang kem...
-FULL FACE OF SHOPEE MAKEUP PRODUCT LIST-

1. LaMe...
All time favorite lip product dari Clozette Ambass...
All time favorite lip product dari Clozette Ambass...

Advertisement