OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
REAL FACT: IF YOU KEEP POSTING A GREAT THROWBACK PICTURE, BELIEVE IT OR NOT YOU’RE SEIZING THE BAD VIBES 🔥•Life update: aku sudah dirumah, staying at home udah hampir sebulan. Jujur kangen banget ngeliat mall:( dan hangout bareng temen temen plus pengen foto foto sekalian janjian ketemu sama temen yang aku belom pernah ketemu sebelumnya. Fix guys, for now kita harus stay dirumah dulu ya biar planning kalian untuk ketemu orang diluar bisa cepet dilakukan dan penyebaran virus pun putus. #fightcorona
––
Coba yuk, share dibawah momen yang kalian kangenin 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
(Throwback shot by 📸. @marianatashaa )




#urbanstylegents #fashionbloggerindonesia #fashionmenstyle #wiwtmens #whatwhenwear #styleandsociety #theshonet #menswearguide #menfashionmix #mensfashionposting #clozetteid #theshonetinsiders #gentfashion #retromodern #retrodandy #urbanfitters #ijulwardrobe
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

DOES IT COUNT AS A PICNIC KIND OF THING? IDK, BUT ...
TAKE ME BACK TO 2019, AND I REALIZED THAT, IT IS A...
HOW ARE YOU GUYS? WHAT A LOVELY DAY ISN’T IT? ...
DON’T WORRY, JUST TAKE A SIP OF COFFEE, AND YOU...
I JUST DON’T KNOW WHAT TO
WRITE ANYMORE.
• Di...
360° DEGREE HEAD ON VIRTUAL PHOTOSHOOT: CAN YOU W...
REMINISCING 2019 MOMENTS, AND HERE WE ARE, ONE OF ...
NEW T-SHIRT ALERT 🚨 FOR YOUR SOCIAL DISTANCING ...
GETTING SLEEPY BE LIKE: WEAR SOMETHING COMFY, LAID...
IT IS THE TIME FOR US, TO REHAB (read more)
• Re...

MORE FASHION POSTS

The thing that I’ve dreaming of :
-
Someday, I w...
Bulan ini skip dulu gk ikut armyselcaday, jadi pos...
Again! My favourite Korean Lip product : Milk Touc...
Demi konten ig, dirumah aja tetep harus dress up &...
Yuhuu~ calling all 𝘾𝙞𝙘𝙖 lovers💕 Kal...
Yuhuu~ calling all 𝘾𝙞𝙘𝙖 lovers💕 Kal...
Simple elegant mask from ci @cynthiatan__ ♥️
...
Life is short, fragile and doesn’t wait for anyo...
𝒌𝒊𝒏𝒅𝒏𝒆𝒔𝒔, is one of the mo...

MORE BEAUTY POSTS

Sesekali makeup normal deh haha. Ini tu quick make...
ONE BRAND TUTORIAL @imagiccosmetics .
.
- imagic b...
Back with #texturetuesday and today the texture go...
[Tips Bikin Lipstick Biasa jadi Kissproof, Transfe...
-FULL FACE OF SHOPEE MAKEUP : Colorful Edition-

H...
Sekarang @elsheskin juga ngeluarin hand gel nih...
𝐀𝐯𝐨𝐬𝐤𝐢𝐧 𝐌𝐢𝐫𝐚𝐜...
YO YO YO! SHOUTOUT TO THE LEGEND, @nyxcosmetics_in...
#FlatlaynyaRahma mandeg di day 10 🥺⁣

Bany...
New Hair ayeey! Sebenernya mau upload nya setelah ...

Advertisement