OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
biarpun #dirumahaja tapi harus tetep dandan kalo aku, biar cantik! pake lipcream warna bold juga nggak apa-apa, walaupun yang liat cuma diri sendiri🙃 kali ini aku kolaborasi sama @anysa.isyawari , yang mau tau make up look dia pas #dirumahaja gimana. langsung liat ke ignya aja ya ✌🏻.products details:❣️ vaseline lip therapy - cocoa butter❣️ lakme 9 to 5 primer+matte cushion fondation - light sand❣️NYX powder puff lippie❣️mizzu coffe break lipcream - latte❣️mizzu waterproof brow tint❣️make over nudes palette ❣️make over riche glow face highlighter❣️maybelline sensational liquid matte - made easy❣️hugo boss ma vie pour femme. #indonesiabeautyblogger #clozetteid #dirumahaja
post
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒄𝒍𝒐𝒖𝒅 𝒉𝒂...
Krna #selfquarantine selama sebulan lebih, knp jd ...
You don’t just grow. You glow.
So beautifully. B...
They said i look good on black. Oh, i know, a blac...
Weekend tapi #dirumahaja, bosen ga si? Aku si diki...
How to style your high waist jeans into a super st...
𝑰 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈 𝒐...
Super stoked to have this new notebook from @umaka...
Beautiful handmade soap from @moktika.co . Really ...

MORE BEAUTY POSTS

Don't forget to join my latest giveaway!

#throwba...
My 5-Second Makeup Trick for Looking Immediately B...
Let's talk about #sunscreen! Kali ini aku mau ngeb...
Yang hobinya gangguin mama nya kalo lagi makeup. E...
🌝🌝🌝🌝⁣

Kalau kemarin eyelook nya ...
#DiRumahAja ngapain?⁣
Mengisi kegiatan di sela-s...
𝐏𝐀𝐋𝐄𝐓𝐓𝐄 𝐋𝐎𝐊𝐀𝐋 ...
‼️ GIVEAWAY ALERT! ‼️⁣⁣
⁣⁣
Kali in...
‼️ GIVEAWAY ALERT! ‼️⁣

Kali ini aku ...

Advertisement