OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I present to you, my 7th and final look for #MindysRainbowChallenge
: U for Ungu alias Purple, but in this case i'm leaning more to lilac and violet.

I love soft purple, warna-warna violet lilac gitu adalah warna favorite ke 2 ku setelah pink tentunya hehehe. Katanya nih, purple itu representing royalty, wealth and luxury - in this context i see it as a reminder that no matter how rich and successful we are, we're still just a speck in this universe yang semua harta dan kekayaannya ga akan ada artinya kalo God and universe decide to.
Mau sekaya apapun juga ga bisa lari dari virus Corona, kalo Prince dan Princess aja busa pada kena, ini nunjukin banget kalo at the core, dari mana pun asal kita - we're all just human and we're all the same. So let's unite, help each other, do what we can, do our parts dan hopefully our lives can resume faster than we all fear for.

Masih ada waktu sampe akhir April untuk create 7 looks inspired by 7 colors of the rainbow 🌈 yah, 1 follower will be receiving a care pack from yours truly.

I will be back with other looks, other challenges and other distractions 🤣. #quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger
post
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

ini menurutku gengeus bgt sih, kita punya bekas je...
And you’re gonna hear me roar 🐾
.
.
.
.
.
.
....
Current favorite skincare ✨
Jujur tadinya ga ber...
Nyobain produk-produk makeup dari @sadabycathyshar...
#auzolatutorial for my last look is here!
.
Face:
...
Clozette Ambassador @fanny_blackrose made makeup l...
Clozette Ambassador @fanny_blackrose made makeup l...
Pakai Lip & Cheek Sariayu Inspirasi Sumba buat lip...
There's so much ugliness in the world out there ri...

MORE FASHION POSTS

Who’s missed Korean food?
-
Kapan lalu aku baru ...
Nivea Hijab Fresh Baru
#throwback to quick afternoon photoshoot wearing @...
LIAT SAMPAI HABIS!!
⠀⠀
Belum pada tidur kan? L...
It’s my first time trying Malaysian makeup brand...
These Are the Biggest Summer Sneaker Trends — Yo...
“cha donat ubinya di kreasiin dong, bikin toppin...
Finally reaches the last second trimester of pregn...
Deer wishper🦌 Safari date(?) With @real__pcy ha...
Pada waktu itu ...
Lupa kapan?
Masih jadi mahasisw...

MORE BEAUTY POSTS

Jangan sampai keliru, kulit kering dan kulit yang ...
➡️ ➡️ ➡️ Iniloohhhh, aplikasi editing ...
Semenjak COVID-19 outbreak di China, aku sbnrnya u...
What’s the Difference Between Blackheads and Whi...
Hiiii.... Masih dengan editan foto yang sama ✌...
Selfie aja mumpung kemarin masih #dirumahaja , sek...
Susah banget gambar kecil2 kek gini.. gppa lah yaa...
Sunscreen powder dari #Catrin sedang promo lho di ...
HOODIE TERKECEH 🧥🥼 .
.
Piye kabare gaes?
(ap...
Kangen banget event kok ya.. kangen banget ketemu ...

Advertisement