OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
TerkadangKita tak pernah berpikirBahwa 'animal thinking' melekatDi seluruh jiwa raga manusia Kamuflase kebohongan setiap waktuTawa menutupi lukaSenyum ramah basa basiTatapan merendahkanMengejar kepalsuanMenyembunyikan kebenaranMemanfaatkan ketidaktahuan Layaknya lirik sebuah lagu'Dunia ini panggung sandiwaraCeritanya mudah berubahKisah Mahabrata atau tragedi dari Yunani'.........Aku berusaha untuk tidak menyebunyikan wajahku, rasaku, kesalku, ketidaksukaanku, karena kebenaran sepahit apapun tidak akan pernah bisa ditutupi. Hanya dibiarkan sampai meledak pada waktunya...Thanks for my close friends, you're the best in my life, for give me your believe, hug, time and love. #clozette #clozetteid #OOTD #fashion #Hijab #travel #style
post
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

No more Monday blues when you have the chicest out...
Sunday best in red on red combo, just like Clozett...
Clozette Ambassador @wennykyuuto menambahkan state...
Mixing different colors is my favorite part of st...
Happy Friday, Clozetters! Don’t forget to take a...
Throwback to when @steviiewong and I risked our li...
Good things come in sets. Clozette Ambassador @jan...
𝐓𝐡𝐞 𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 ...
☀️☀️☀️( tap for details )📸: @rimasu...
Going out to the sun without worry with a proper o...

MORE FASHION POSTS

The new normal ceunah
.
.
#radenayublog #ootdid #o...
The best pictures i could take 😆
.
Im craving f...
Currently using ☆ ☆ ☆
___skincare makin hari...
Yang suka nungguin Giveaway2 aku, mana suaranya?

...
Kucing garong kecebur wantex HAHAHA
wantex apa bla...
Ini eyeshadow palette yang aku pake di post kemari...
You guys know how much I love my Halo eyes, ammiri...
HELLO JUNE 🤍 starting the month with heavy hear...
Posting foto liburan karena memory hp Aja ude penu...
Sunny! 😎 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#latepost...

MORE BEAUTY POSTS

Niii yang nanya akhir akhir ini gue lagi sering pa...
Croissant is love 🥐
#croissant .
.
.
#clozette...
Good Morning and Hello June!
You know you half the...
.
.
Hai bebs selama di #rumahaja meeting sekolah a...
Morning guys.. i know sebagian dr kalian udah mula...
HELLO JUNE 🦋 .
.
Ga tahu kenapa, bbrp hari ini ...
Chunky bulky platform is always a good idea especi...
☀️☀️☀️☀️☀️



Wis ini...
LAMOUR SKINCARE: BRING YOUR BEAUTY OUT

Advertisement