OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
One of the things we should do during this pandemic aside from washing our hands and take good care of ourselves is doing routine workout to keep our body healthy, but entah kenapa kok ya mager banget kalo mau olahraga di rumah, maklum #kaumrebahan 🤷🏻‍♀️⁣

Walaupun aslinya dari dulu gak suka olahraga but back before this pandemic happened I did occasional yoga classes and short runs. Although I’m not really a runner, tepatnya I’m a slow runner. I run slower than internet explorer on a 90s dial up connection 😜🤓⁣









.⁣
#throwback #falledit #workoutideas #runforfun #slowrunner #whatiwore #clozetteid #stillswithstories
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE 2THOUSANDTHINGS POSTS

𝚁𝚞𝚝𝚒𝚗𝚒𝚝𝚊𝚜 𝚔𝚊𝚕...
Throwback to morning breeze and Singapore vibes at...
𝙹𝚞𝚜𝚝 𝚊𝚗𝚘𝚝𝚑𝚎𝚛 𝚍...
𝙷𝚎𝚕𝚕𝚘 𝙼𝚘𝚗𝚍𝚊𝚢, ...
𝙼𝚢 𝚗𝚎𝚠 𝚏𝚊𝚟𝚘𝚛𝚒𝚝...
𝙹𝚊𝚖𝚞 𝚔𝚎𝚔𝚒𝚗𝚒𝚊𝚗 ...
𝙰𝚕𝚠𝚊𝚢𝚜 𝚍𝚛𝚎𝚜𝚜 𝚠...
If you lived in a virtual reality world of your ow...
👑 𝙼𝚢 𝚏𝚊𝚟𝚎 𝚙𝚊𝚛𝚝 ...
𝙲𝚎𝚕𝚊𝚗𝚊 𝚏𝚊𝚟𝚘𝚛𝚒...

MORE FASHION POSTS

Welcoming this Hari Raya, LeSportSac is having a M...
The Check Print Trend Is Dominating My Whole IG Fe...
Selamat memperingati hari kenaikan Tuhan Yesus ...
Pleats kinda day! Image shared by Clozette Ambassa...
Turn your Lebaran-from-home look even more chic wi...
Tips Mix & Match Celana Hitam Supaya Nggak Bosan
Clozette Ambassador @katherin merilis brand footwe...
💃🏻
2021 Must-Have: Versatile Leggings With UV Protect...
Emily in Paris fans, get excited, because filming ...

MORE BEAUTY POSTS

Persiapkan Kelembapan Wajah Saat Puasa Dengan ASTA...
Intip efektivitas menggunakan masker berturut-turu...
Caring for Your Cuticles Is Key — Here’s the R...
New skincare on Clozetter @catharinanggraeni's bea...
Buah Peach Jadi Rahasia Kulit Kenyal Seperti Jelly...
Lassie Newfangled: [Review] BHUMI HPR Retinol Seru...
Meskipun menggunakan bucket hat, kamu bisa tetap t...
Korean skincare enthusiast bisa coba All Clean Set...
7 Kesalahan Menggunakan Sunscreen Yang Perlu Kamu ...
AKHIRNYA 😭 Kulitku Bebas Bekas Jerawat | Br...

Advertisement