OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
If u know me well, kalian pasti tau seberapa ga pernahnya aku bikin foto aesthetics ala ala gitu... and for today #day5 of #5days5challenges i got this theme : AESTHETICS PICTURE from my twin @storyofsand so here we go! Jujur aku suka kagum sama postingan temen temen aku disini mereka punya karakternya masing2 dan sering post aesthetics picture gituuu!! I tried my best to this picture and hope u guys like it!! And thankyouuuu so much for you guys @storyofsand @feliciagtha @ijulianmatthew @karaminafuady ku jadi punya kerjaan dan ga cuma goler goler doang di kasur wkwk!! Lopphh yuu!! #quarantine #quarantinechallenge #aesthetic #clozetteid
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

Paling nyaman pakai blouse satin, looknya terkesan...
Hai! Perkenalkan nama aku Fanny. I loved all about...
the real me ❣🤎
about last night🌃✨
Yuhuu! Enjoy my Vacation

MORE BEAUTY POSTS

Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
heyy welocome in my journey
Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...

Advertisement