OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
IT IS THE TIME FOR US, TO REHAB (read more)
• Rehab from our stressful and negative mindset. Menurutku, ini adalah hal yang patut banget untuk dilakukan semua orang, aku pun juga melakukan ini. Percaya atau enggak, hal ini susah untuk aku lakukan, but mau gak mau kan? Apalagi kalau bawaan stay at home begini, pasti diantara kita punya pemikiran yang jadi berbeda atau aneh aneh, agree? Kalau aku personally, jujur jadi suka gampang insecure, somehow. But I’m trying my best to be positive and just being aware of my own things and taking care of it. What about you?
––
By the way, kangen banget ke @sudoettjerita and ini difoto sama 📸. @imelda.lim




#menswearinspired #throwbackpic #menfashionpost #mensfashionshub #menfashiontips #menstylegoals #mensoutfitstyle #clozetteid #urbanstylegents #mensblog #simplydapper #dandystyle #menaboutfashion #menstylepage #ootdmenstyle #gentwith_ #outfitdiaries
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Since I found my old picture, then, I decided to t...
Probably, it’s the best angle to achieve a high ...
Never forget to increase your mood with peaceful v...
Summer spring ootd ideas that also suitable for a ...
It’s Saturday, so don’t be so hard and stresse...
Time to breathe all the positivity in and breathe ...
Favorite easy corduroy look for me on last year. T...
A Comfy homemade brunch is what we need sometimes....
Kind of in the feeling for modern Retro casual (bu...
It’s Christmas 🎁🎅🏼, but still in love w...

MORE FASHION POSTS

[AVOSKIN - YOUR SKIN BAE]
-
Kalian sudah tau belum...
(27.01.2021)
Let it hurt until it can't hurt anymo...
Aye aye, captain ⚓️ @seasafaricruises. Cocok g...
.
Annyeong Chingu-deul nah kali ini aku mau cerita...
Mana nih yang menunggu 8 tips merencanakan pernika...
This year is the 20th anniversary of Spirited Away...
This year is the 20th anniversary of Spirited Away...
Pajamas favorite of the month goes to @hardwareclo...
Have u ever tried slimming cream?

2 minggu yang l...

MORE BEAUTY POSTS

Meskipun menggunakan masker, kamu bisa tetap tampi...
AVOSKIN : Your Skin Bae Series, Your Acne Savior -...
[Osho Whitening Toner]
Toner ini aku dapatkan dari...
Suka dengan masker wajah dari brand lokal seperti ...
Ga nyangka segemes itu dengan Kdrama bikin penasar...
Pandemi gini #dirumahaja saya malah hobinya nge Ma...
good hair day with serasoft: http://www.stephanies...
“Live your life like a butterfly. Take a rest so...
Ga nyangka segemes itu dengan Kdrama bikin penasar...

Advertisement