OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I don’t have much recomendation style of my hair but this is from my instastory 😂Which one do you like,1,2,3 or 4? You can comment in the below 💜🤣 Have a nice day 🌹🍂........ #clozetteid #hairstyles #hair #beauty #fashion #style #goodvibes #face #batak #instastory #effects #unfold
post
Categories : hair
see more from this collectionInstagram

MORE HAIR POSTS

[Page 195 of 366]
Kalian suci, aku penuh noda

...
Hair mask terlucuuuu !!!! 🥰.Costopia Moisture H...
Gimana yang udah menyaksikan IG Live Clozette bers...
Haircare 🥰Ga bisa lepas dari yang namanya hairc...
Hal yang semakin disadari ketika di rumah aja: wow...
Jangan lupa, besok udah senin yah☺️ Jan sedi, ...
Should I just chop my hair short again?? 😯😯 ...
Pengen potong rambut. Tapi pengen potong sendiri. ...
Don’t ask why suddenly I have double eyelid. Bec...
Hair Loss Warior mana suaranya??? Ngeliat rambut b...

MORE FASHION POSTS

Udah di up guysss!!! Huehehe happy watching 💖...
Flower makeup look ala ala 😆
.
.
.
.
.
#makeupf...
Mencoba yang kekinian: nempelin bunga ke muka wkwk...
𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒖...
Sebagai anak basic, kayanya cuma ini deh gw mau pa...
[ Don't give up on me. ] #luellaquotestoshare
.
G...
Ini ngeri banget pas pose gini, soalnya aku gampan...
Jalan-jalan sore 😌
Sambil nurunin makanan gitu ...
Kangen pantai?
or
Vitamin sea?
.

Kalo Aku sih, y...
Ini rekomendasi cushion untuk kulit normal-dry ver...

MORE BEAUTY POSTS

Yass Yass Where’s my Daddy? 💵💳

#ladies_jo...
#SundayFunday ♥️🖤♥️🖤



Tim...
you don’t even know the half of my story.⁣
⁣...
If your makeup is slipping around in the sunshine,...
Thank you ClozetteId ♡
Me and my super awkward smile. Over edited the ton...
La Vue 4 in 1 eye patch ini bisa menjadi pilihan p...
Probiotic dalam makanan atau minuman yang terkenal...
Almost totally forgot to share details of my Barbi...
💄 Everyday Fitting Lip Pencil
http://hicharis.n...

Advertisement