OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Two types of UV light are proven to contribute to the risk for skin cancer-Ultraviolet A (UVA) has a longer wavelength, and is associated with skin aging.-Ultraviolet B (UVB) has a shorter wavelength and is associated with skin burning.Everyone needs to protect the skin from sun exposure. This is because the adverse effects of UVA and UVB rays can cause sunburn, premature aging to skin cancer. These rays can also cause eye damage, including cataracts and eyelid cancers. So don't forget to use sun protection on your eye area and look for a sunscreen that doesn't make the eyes sore.One way to protect our skin is by using sun protection. The danger posed by UV radiation can be greatly reduced by you! SPF stands for Sun Protection Factor a sunscreen’s ability to filter UVB rays. PA stands for Protection Guide of UVA which means the level of protection from UVA rays. Don't forget to use your sunscreen!🌞 #socobeautynetwork #sunprotection #clozetteid
post
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Japanese beauty itu fokus pada kesehatan kulit. Yo...
Hi all, hari ini aku mau share sedikit pengalaman ...
Seumur-umur baru kali ini akhirnya aku kesampaian ...
Assalamualaikum everibadeeeeeh..
Happy Freeyay ...
Cara utama untuk melindungi kulit wajahmu yang ser...
SPROUT ISLAND GOLDEN SEAWEED JELLY MIST @l2poffic...
Hai beauties aku udah review sheet masknya @getthe...
Gak nyangka serum ini ngaruh cerahin wajah ku 🤣...
Hair mask terlucuuuu !!!! 🥰.SWIPE hasilnya.. it...
Apa saja tanda penuaan dini yang kamu tau, Clozett...

MORE FASHION POSTS

#BajuHaramIcel is back 🥰
Dah lama ya ga foto ha...
Wardah Velvet Matte Lip Mousse vs Wardah Instaperf...
Emak2 dan Tahun Ajaran Baru

Jadi.. sore tadi mend...
Foto setahun yang lalu, saat menjadi turis belum ...
𝐾𝑛𝑜𝑤 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢’...
Ya udah tau lah ya dimana. Ada loc nya kok. Hahaha...
Finding so many older photo series that i've never...
salah satu hal positif kalo pake masker: lagi bare...
Ini video untuk makeup "vampir cantik" ❤️✨ t...

MORE BEAUTY POSTS

Milky Nails Are the 2020 Manicure Trend You Need t...
Re-create Sunmi Pporoppippam Makeup☂️💜

Yaa...
Happiness depends upon ourselves..
Happy weekend ...
"Berat badannya berapa mba?"⠀
"Ukuran celananya ...
Talk less do more .. ❤ siapa nih yg makin diruma...
When life gives you lemons, squeeze and turn them ...
Setelah beberapa bulan tidak menyentuh blog, aku k...
✨MERZY AURORA DEWY TINT✨
[full video in my you...
#auzolatutorial This is the pictorial for Queen Se...
Hai semuanya~ Jangan heran yah kalau aku panas-pan...

Advertisement