OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Happy Saturday loves
These are star ingredients of products above.
🌱Noni, known for healing and rejuvenating the skin due to its abundance of vitamins and antioxidants. It has antibacterial and anti-fungal properties to keep skin clear of infection.
••
🌱Sea Buckthorn, reduce inflammation in the skin, prevent future flare ups, help to fade scars and promote an overall more even and smoother skin texture.
••
🌱Propolis, it’s powerful protective properties have many benefits for skin, including its effectiveness at treating acne vulgaris, increasing collagen production, as well as soothing the skin and decreasing inflammation.
• • • •

#socobeautynetwork #skincareproducts #blogger #igskincare #beatthealgo #beautyproducts #clozetteid #tampilcantik #indobeautysquad #skincarecommunity #oilyskincare #skinfirst #kbeauty #beautybloggerindonesia
#idskincarecommunity #discoverunder5k
post
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Annyeong! I want to share about my secret to preve...
Another simple #morningroutine ft. @lacoco.id . Be...
Hai semuanya~ Aku baru aja mau nyobain mask dan ey...
As said previously, gw beli lagi donk The Third, d...
Salah satu hal yang ditakutkan banyak perempuan ad...
Selamat pagi. Good morning. Senang itu kalau bangu...
@avoskinbeauty RETINOL IS LYFE!! ❤️✨——...
New Normal is New Protection!Makin sering pake mas...
I love a good multifunction product, especially if...
Axis-Y ini brand skincare yang baru belakangan ini...

MORE FASHION POSTS

Stlh baca memo hari Senin kyknya emg ada baiknya g...
SIKAT GIGI
⠀⠀
Gengs, sebelum tidur malam janga...
Haircare 🥰
Ga bisa lepas dari yang namanya hair...
Beberapa tahun lalu ke Thailand, seru banget karen...
Cuma mau bilang, kalo akutuh punya hastag khusus d...
Hello everyone...

Masa pandemi corona ini memang ...
Salah satu moment yang harus dinikmati setiap hari...
Waktu bisa sangat tidak terasa ya kalau bahas tent...
Obsessed with lilac & green💜💚
( tap for deta...
Siapa yg doyan banget makan telur sebagai sumber p...

MORE BEAUTY POSTS

Ternyata kesalahan-kesalahan ini yang kerap membua...
Magic doesn’t suit everyone 🧙‍♀️ 🔮

...
I am Saturn 🚀.
.
.
.
#auzolamakeupcharacter #di...
Kangen jalan-jalan, kangen staycation aku tuh..
Bl...
After makeup or/and filming a tute, there must be ...
Kalian tau nggak kalau sel kulit pada umumnya berg...
💄
.
Setelah sering banget out of stock, finnaly...
Banyak banget artes kepop yang comeback busedd. Mu...
Fuchsia - energizing, uplifting, feminine and bold...

Advertisement