OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
By the lookbook video that I shared, I can say that, a good style can be determined by the pattern of an outfit. Yes or no?

Maybe for some of you, a good style means a great cutting, by an outfit measurements, or maybe the colors. But as in my opinion, somehow, a pattern can make it looks very good and interesting. This is the closer look of my yesterday’s lookbook.

Anyway, this is the pattern that I’m mostly interested into. What about you? What’s your favorite outfit patterns to wear on your weekend? Share your thoughts 😊 🤗




#lookbookvideo #mixandmatch #ootdjakarta #menoffashion #neutralstyle
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Vintage styling graphic t-shirt hari ini, pake sal...
Pure Shots Serum by @yslbeauty , serum ter-amazing...
Ala-ala “How to be fancy”styling, tapi dengan...
Parfum lokal ter-murah meriah, tapi dengan aroma b...
Sesuai dengan fotonya dan ada satu reminder pentin...
Throwback style sekitar 5 bulan yang lalu pake tar...
OOTD-an di new normal, tapi butuh something yang f...
Basic outfiit terbaik, dengan bahan yang berkualit...
Tips untuk dapetin semi color block Retro Street l...
Throwback to the most casual street comfy look in ...

MORE FASHION POSTS

..
Have a good Thursday everyone!!!
..
Postingan #...
..
Jalan Braga jadi salah satu spot kota Bandung y...
..
Siapa sih yang nggak pengen kerja sesuai dengan...
..
Selama di rumah aja dan disibukan dengan kegiat...
Aku mau ngebis dulu rewk udh ditungguin jemputan n...
Welcome back to my IG TV guys.. Akhirnya aku membe...
Minggu besok udah mulai WFO lagi, meskipun semingg...
Welcome back to my IG TV guys.. Akhirnya aku membe...
simple but significant, also my kind of AM-PM outf...

MORE BEAUTY POSTS

Lip Crayon Dari NIVEA Bisa Menjadi Andalanmu Bersa...
Get your natural skincare or clean make-up product...
..
Team pantang keluar kalo nggak ngalis mana niih...
..
Team pantang keluar kalo nggak ngalis mana niih...
..
Bibirnya satu, lipsticknya SEKARUNG!! Ada yang ...
..
Racun Browzilla Check!!
..
Gemes banget nggak s...
..
Hai beeeb, mau ngeracun product baru boleh yaaa...
.
Kangen banget pake nail art kaya ginii, nail art...
..
Hai beeeb, mau ngeracun product baru boleh yaaa...
..
Siapa niiih yang setiap hari nggak bisa jauh da...

Advertisement