OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Took this photo at 8am, nyari tempat di rumah yang bisa kelihatan langitnya itu susah banget 😅 mau ala2 #mirrorselfie juga langitnya gak kelihatan full haha .... #clozetteid #modestfashion
post
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Clozetter @lindaleenk's way to look playful: match...
Clozetter @jennitanuwijaya spread the summer vibes...
..
Have a good Thursday everyone!!!
..
Postingan #...
..
Jalan Braga jadi salah satu spot kota Bandung y...
..
Selama di rumah aja dan disibukan dengan kegiat...
Wear clothes that matter, just like this Shop at V...
Just Be your self. And always feeling blessed
Ciyee yg bsk libur 5 hari. Kangen jalan2 nggak? ...
As always, Clozette Ambassador @steviiewong nailed...

MORE FASHION POSTS

These 14 Versatile Midi Dresses From Amazon Will B...
Another Mid-Season sale coming from Aldo. Prepare ...
8 shoe essentials every woman should own: https://...
11 Rekomendasi Online Shop untuk Pecinta Tie Dye L...
simple but significant, also my kind of AM-PM outf...
Encok 🦵🏼
-
📸 : @dinisinulingga • 11.10
...
Progress is impossible without change, and those w...
Comfy long weekend outfit @shopatvelvet
.
.
#Ootd...
// Crystal Heart Lock Shadow //

Cantik dan warna2...
Uniqlo Bratop, suka bingung pakai tanktop pakai br...

MORE BEAUTY POSTS

Another savior for your tired eyes: Watsons Spa Wa...
Rekomendasi Krim Vitamin C untuk Bantu Ratakan War...
Ini dia deretan makeup yang sedang dipakai Clozett...
Hilangkan Noda Hitam dengan Whitelab Brightening F...
Hair tucks, smudgy kohl and messy brows: The moder...
Lip Crayon Dari NIVEA Bisa Menjadi Andalanmu Bersa...
Get your natural skincare or clean make-up product...
..
Team pantang keluar kalo nggak ngalis mana niih...
..
Team pantang keluar kalo nggak ngalis mana niih...
..
Bibirnya satu, lipsticknya SEKARUNG!! Ada yang ...

Advertisement