OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Posting with my ‘20’ balloon before 28 June ends 😋 hehehe
Here’s some of my 19 years (eh apa 20 sih? Wkwk) journey in this world and I wanna share some miracle to you guys 💫

First of all,
I am truly blessed and saved by His grace from the beginning. Wanna know why?
Here’s my story;
Many of you didn’t know that I was born premature 7 months and my weight is only 1.3kg. When my mom’s fighting to give birth for me, the doctor asked my dad to choose between mom or the baby. My parents pray so hard until miracle happened. Jesus saved me and my mom too. (Swipe left to see my baby pic hehehe😌😋) From that moment I know about me, I believe He planned something very BIG for me. I am here not for nothing. I am here to spread His love and His miracle through what I’ve been through, and use my talent not for granted but to bless people and see God through me.

Walaupun aku tau Tuhan punya big plans for me, tapi ga jarang juga loh aku ngedown. I am not always cheery as you guys see me online or even offline. Tapi tiap kali ngedown, aku slalu berdoa dan menyerahkan segala sesuatu kepada-Nya.

From what I’ve told you, aku percaya pasti semua orang punya masalah masing”. Jadi aku kadang gabisa ngeluh” bgt juga sih... lebih ke take the good side only and do what I can do.

Dan aku yakin, Tuhan gak akan kasih kita pencobaan yang melebihi capacity kita. Kita pasti bisa solve the problems with God. Just don’t forget to surrender to Him. Karena every obstacles is there, to make use stronger than we are before. I truly believe in that. So the point is, God will never leave you alone like He’s always with me this 20 years. I am truly blessed and it’s really a miracle that I’m still alive until 20 years old and this big. How great is our God 💖
———
Anyway, thankyou so much for all the wonderful wishes di DM & other personal messages! Maaf yang belum kebalas semuaa but suree I’m trying to reply all 🥰
Love yall xoxo 💋
#blessed #20 #20birthday #love #blessedbeyondmeasure #savedbyHisgrace #clozetteid
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE ABNERGAILORRAINE POSTS

𝘉𝘰𝘥𝘺 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘪𝘧𝘪...
Dear 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲,
Thanks for having t...
— 𝘈 𝘴𝘵𝘳𝘰𝘯𝘨 𝘸𝘰𝘮𝘢...
’𝑇ℎ𝑒 ℎ𝑎𝑝𝑝𝑖𝑒𝑠𝑡 ...
𝐿𝑒𝑡 𝑘𝑖𝑛𝑑𝑛𝑒𝑠𝑠 𝑏...
𝑻𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒓𝒅𝒆𝒓 𝒚𝒐𝒖...
The most important thing is to enjoy your life —...
𝙿𝚎𝚛𝚑𝚊𝚙𝚜 𝚢𝚘𝚞 𝚠𝚎...
𝘚𝘩𝘦 𝘥𝘪𝘥 𝘢 𝘭𝘰𝘵 𝘰...
new Excitement is finally here!! @lancomeofficial ...

MORE FASHION POSTS

Candid Moment ♥️ 🌇

When you encourage ...
Sometimes,
the best thing you can do is :
not obse...
friday mood alert ——
@callathelabel X @ayladim...
Hayooo yg belom ikutan Giveaway aku, bisa cek deta...
Stuart Weitzman Hadirkan Konsep Modern Luxury Di B...
Skincare yang aku gunakan pasti selalu ada yang be...
NEW VIDEO IS UP! Review brand lokal!! Cuss nonton ...
No more bad hair day!

___

Sama seperti ABG pada ...
Hallo temen - temennn.. Sudah weekend nih, pasti s...
Pura-pura ga liat kamu ahh.. nanti repot kalo kang...

MORE BEAUTY POSTS

INNERTRUE - All Day Happiness + Bright & Glow Skin...
Sheet mask @omo.id terbuat dari bahan yang nggak b...
𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝚠𝚎𝚎𝚔𝚎𝚗𝚍,...
Entah mengapa foto pake hp malah lebih keliatan ma...
Mia Glansie Gold Glow Lifting Serum⁣
@glansiebea...
#CarnellinGA
Paket hadiah 3

Paket Gold

- Elizab...
Menyambut hari kemerdekaan 17 Agustus nanti, @mada...
Akhir-akhir ini kalo kulit lagi kering banget aku ...
💖 GIVEAWAY 💖⁣
Safiranys x ElsheSkin worth ...
Dua produk skincare vegan-friendly yang bisa jadi ...

Advertisement