OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Halo, kali ini aku ikutan makeup collab bareng @pkubeautyblogger dengan tema ZODIAC MAKEUP 😆 Awalnya bingung mau bikin apa, teru terinspirasi sama kisah Artemis dan Scorpio, jadilah begini 😅
.
Artemis is the Greek goddess of the hunt, the wilderness, wild animals, the Moon, and chastity. Kebayang kaya dark moon princess, dengan rambut semi kepang ala capit kalajengking haha! But still pastel yaah karena scorpio gak black heart ❤ just our lipstick 💄 Oh ya, bonus scorpius constellation di langit malam 😂
.
Aku bakal cerita sedikit Legenda Scorpio yah! ♏️
.
Scorpio, in Greek Mythology, comes from the story of Orion. This giant of a man was the son of Poseidon and Euryale, and was also said to be the most handsome man alive. He and Artemis were hunting partners.
.
This made her brother, Apollo, jealous. He went to Mother Earth and asked her to create a giant scorpion, which then stung and killed Orion. Zeus placed both of them in the heavens as a constellation. Scorpion is a pretty big constellation. The bright star, Antares, is the Scorpion's heart.
.
Btw gw sebenernya pakai kaos Sailor Moon, you know lah galaxy banget kan 🎉
.
@pkubeautyblogger #pkubeautyblogger #pkubbmakeupcollab #zodiacmakeup
#zodiacmakeuppkubb
.
.
#fantasymakeup #scorpiomakeup #makeupart #ClozetteID
#rainbow #rainbowmakeup #makeuplover #beautybloggers #beautyvlogger #beautycreator #cutemakeup #colorfulmakeup #zodiacsigns #zodiac #scorpiozodiac #scorpiosign #scorpiomystique #artemis
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Have a great day!
.
.
.
.
#islandlife #bali #flat...
Details of the Red & Green look, it's red guys not...
I promise i will conquer anything to reach my '100...
Some By Mi - "SUPER MIRACLE" Spot All Kill Cream
....
Salah satu produk yang sering kita lihat wara wiri...
My favorite ❤️ @roseallday.co products..

1. L...
Lagu jaman sekolah yang bisa di denger via CD kump...
Welcome December..

Stay Strong and Always Happy ...
.
01 Desember 2020 🔥

Isaiah 43:2-3 When you ...

MORE FASHION POSTS

QUICK REVIEW
L'oreal Revitalift Serum
____________...
Cuz I-I-I’m in the 🌟 tonight, so watch me bri...
Video @nacificcosmetics produk terbarunya udah up ...
Yah walaupun pada akhirnya akan mengecewakan aku h...
...

welcome December ... I hope the blessings are...
Siapa diantara kamu yang mostly memiliki outfit be...
GIVEAWAY 50 PSG ANTING (SWIPE UTK T&C) 
Bentar la...
Hai haii... Masih hari Rabu nihh, teman-teman masi...
Mayan bakar 100 kalori mah ada inih 😁

#clozett...
[ black or white ]

psst beli kok gais gak foto do...

MORE BEAUTY POSTS

@abib.global Luminous Serum

Gegara sering lihat s...
Nggak sempat spa di salon? Sekarangg bisa spa di r...
Selama work from home dan #dirumahaja, sebagian be...
Hampir habiss!! Full review besok di blog gue yaa....
Yuhuuu.. udah bulan Desember aja nih🗓 Rasanya w...
Biasanya kalau pakai sabun mandi yang nggak mengan...
Hai guys, aku mau ngenalin ke kalian Serum Lancome...
Maskeran selalu jadi momen me time yang refreshing...

Advertisement