OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
salah satu hal positif kalo pake masker: lagi bare face ga keliatan buluk HEHEHEEHEHEHEHE.
post
Categories : others
see more from this collectionInstagram

MORE YUUISABELLA POSTS

"if u wanna make the people around you happy, you ...
It's Sunday! Jangan lupa olahraga! These 2 weeks, ...
saturday means: REBAHAN TIME.

#clozetteid #kbeaut...
setahun yang lalu, pertama kali ketemu @febrikalau...
Feb 23th 2020
one fine day
HAPPY BIRTHDAY CANCERIA...
a lot of things happened in 2020.
I believe there...
memasuki jam-jam #overthinking. i know it's not go...
I got these 3 products on my socobox. Received it ...
stay hydrated.

MORE FASHION POSTS

Apa kuncian tampilan makeup flawless ala kamu?👀...
𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗣𝗮𝗶𝗻...
Waiting hurts. Forgetting hurts. But not knowing w...
Hi! Hi!

I have a swatch lips from @luxcrime_id ...
Clozette Ambassador @steviiewong made a statement ...
Bersyukuuur dan happy banget hari Jum'at lalu diki...
[Jangan swipe sampe belakang!] Don’t ask me abou...
#10082020
-
Hi guys! 🙋🏻‍♀️

Thankyou b...
Enjoying Bento 🍱 set for breakfast by @ashleyho...
Pengennya bikin tulisan pake visual di carousell k...

MORE BEAUTY POSTS

Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement