OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Instantly stylish and superb, gaya ala-ala Retro Urban Dapper streetstyle dengan vest yang recently I’ve been obsessed with from @3mongkis .Wanna know how and why? yuk, disimak ya 👇🏻
•
Siapa disini dari kalian yang suka pakai vest atau kayak baru pertama kali coba pake vest bermotif kayak gini dan langsung instantly obsessed? Well….aku salah satu orangnya hehehe. Jujur ya, aku tuh baru pertama kali coba pakai tartan vest with earthy nude neutral colors begini, and you know what…this makes me instantly obsessed banget. Karena, bisa dijadiin gaya modern street casual juga kemana pun plus, bisa banget buat keperluan ootd kayak ke kantor atau ke kampus (especially on your final project presentation day hahaha).
––
This tartan vest super banget vibesnya, bikin kayak sophisticated and berasa tuh look kalian pun makin polished and rapi gitu guys. Plus, this is how I style the vest. Jadi ala ala Retro Urban Dapper streetstyle banget ga sih? hahahah
•
Anyway, are you a tartan vest lovers too? Yuk, share your thoughts in the comment section. Have a nice Saturday and don’t forget to check out @3mongkis ’s page and their website for more amazing collections.
•
•
•
•
 #menswearstylist #clozetteid #lookbookindo #whpstyle
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Vintage jacket mood for now. Really comfy and some...
Believe it or not: poses can also change the whole...
How to refresh yourself: Take a sip of coffee or f...
Monday’s style: a little bit extra with the sung...
Almost one day to the weekend, and CNY. Time may c...
Seek through the good side in everything. Don’t ...
Hi kalian, what’s up? Random sharing session yuk...
Have you freshen up? It’s Saturday, and don’t ...
Since I found my old picture, then, I decided to t...
Probably, it’s the best angle to achieve a high ...

MORE FASHION POSTS

Turn your Lebaran-from-home look even more chic wi...
Tips Mix & Match Celana Hitam Supaya Nggak Bosan
Clozette Ambassador @katherin merilis brand footwe...
💃🏻
2021 Must-Have: Versatile Leggings With UV Protect...
Emily in Paris fans, get excited, because filming ...
Holiday mood is here, already! Image shared by Clo...
The Fashion Flip-Flop Trend Is Here to Stay
BIG Ramadhan Sale is finally live here at Steve Ma...
Clozette Ambassador @bebelicious shared her cute s...

MORE BEAUTY POSTS

Lassie Newfangled: [Review] BHUMI HPR Retinol Seru...
Meskipun menggunakan bucket hat, kamu bisa tetap t...
Korean skincare enthusiast bisa coba All Clean Set...
7 Kesalahan Menggunakan Sunscreen Yang Perlu Kamu ...
AKHIRNYA 😭 Kulitku Bebas Bekas Jerawat | Br...
Tau gak sih area leher adalah salah satu area yang...
Tak perlu repot, kamu bisa membuat eye makeup maks...
Mad for Makeup baru baru ini mengeluarkan produk b...
Ringan dan nyaman ketika diaplikasikan, Dear Me Be...
Lassie Newfangled: [Review] Gilla8 Tea Tree Cica E...

Advertisement