OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
What time is it?
Wearing this sporty watch from @digitecwatchofficial ❤
Lagi seneng pake jam tangan ini dengan design sporty dan ringan dipakai saat olahraga! Designnya modern dan cocok juga buat gift juga krn dikemas dlm box.
Get your now via DM or Tokopedia/Time Kingdom
#jamtangandigitec #digitecwatch #mydigitec #sporty #smartwatch #sportdesign #sportywatch
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JESSICASISY POSTS

Warning! Don't forget to wear your mask on! Gw uda...
Exactly 1 year ago, I arrived at Seoul, South Kore...
Happy Sunday ❤
Just one day for rest and stop do...
Seru banget kemaren aku abis join virtual event Wa...
Hectic days making my sleeping time decreases, res...
FREE DELIVERY* For Kelapa Gading area.Udah hampir ...
BARE FACE, NO MAKEUP
Wearing this pretty brown-col...
HARI BATIK NASIONAL ❤
Sekarang, batik udah moder...
Walaupun aku di rumah aja, penampilan wajah harus ...
Aku lagi cobain sample #NightRebootSerum setelah m...

MORE FASHION POSTS

Wow!
Ternyata hari ini sudah Sabtu. Sudah tanggal...
Joker, but make it glam 🤡💋.
.
#makeupbyutiaz...
Craving for some more curry 🍛! Their lunch set ...
In any difficult situation, lets choose to love ou...
so good to be back 👷‍♀️

#wakeupandmakeup...
Diseriusin ya Alhamdulilah, dimaenin yaaa wajar, a...
DAY 21 #31daysofvilloween
Fairy Skull 🌸🌺
Sia...
#SpotToVisit
Furusato Izakaya @furusatoizakaya, Su...
💀HEL🌚
HALLOWEEN CHALLENGE DAY 20/31
🎃 #31...
The 5 designer handbags Emily in Paris made us *ne...

MORE BEAUTY POSTS

Ceritanya hari ini aku pengen buat makeup hallowee...
Weekend vibes🎈
.
Yuk semangat lagi💪🏼
.
Ka...
the skin diary trial kit💙
𝘑𝘢𝘵𝘶𝘩 𝘤𝘪𝘯𝘵𝘢 banget s...
Sudah coba makeup trick viral menggunakan powder s...
Simple edgy eye makeup for live tutorial with @mak...
Soofe'e Natura Birch Tree Moisturizing Gel
.
Key p...
Rambut ku tuh nggak jauh2 dari rontok deh... Mulai...
Is it Friday ?
❤🖤🖤❤

#brushedbyedelyne #...
Hai hai.. Minggu ketiga di bulan ini sudah hampir ...

Advertisement