OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I really miss my traveling routinity 😭😭
When will this pamdemic end?
Because it is a global pandemic, not only local. Hope this world is going to heal soon ❤
#malaysia #kualalumpur #twintowers #grandhyattkualalumpur
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JESSICASISY POSTS

Holiday jn 2020 be lyke.......this.
Holiday nowada...
Feeling so vintage with the scarfs from @darlingra...
Warning! Don't forget to wear your mask on! Gw uda...
Exactly 1 year ago, I arrived at Seoul, South Kore...
Happy Sunday ❤
Just one day for rest and stop do...
Seru banget kemaren aku abis join virtual event Wa...
Hectic days making my sleeping time decreases, res...
FREE DELIVERY* For Kelapa Gading area.Udah hampir ...
BARE FACE, NO MAKEUP
Wearing this pretty brown-col...
HARI BATIK NASIONAL ❤
Sekarang, batik udah moder...

MORE FASHION POSTS

..
Have a good Thursday everyone!!!
..
Postingan #...
..
Jalan Braga jadi salah satu spot kota Bandung y...
..
Siapa sih yang nggak pengen kerja sesuai dengan...
..
Selama di rumah aja dan disibukan dengan kegiat...
Aku mau ngebis dulu rewk udh ditungguin jemputan n...
Welcome back to my IG TV guys.. Akhirnya aku membe...
Minggu besok udah mulai WFO lagi, meskipun semingg...
Welcome back to my IG TV guys.. Akhirnya aku membe...
simple but significant, also my kind of AM-PM outf...

MORE BEAUTY POSTS

Get your natural skincare or clean make-up product...
..
Team pantang keluar kalo nggak ngalis mana niih...
..
Team pantang keluar kalo nggak ngalis mana niih...
..
Bibirnya satu, lipsticknya SEKARUNG!! Ada yang ...
..
Racun Browzilla Check!!
..
Gemes banget nggak s...
..
Hai beeeb, mau ngeracun product baru boleh yaaa...
.
Kangen banget pake nail art kaya ginii, nail art...
..
Hai beeeb, mau ngeracun product baru boleh yaaa...
..
Siapa niiih yang setiap hari nggak bisa jauh da...
..
Racun Browzilla Check!!
..
Gemes banget nggak s...

Advertisement