OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Beginilah kalau keluar rumah sekarang, kacamata dan masker sudah jadi aksesoris wajib. Kemeja ku yang desainnya unik with puffs on the chest and sleeves ini dari @miroirstore (I have a thing for odd-looking clothes).

Miris kalau papasan sama orang lain yang beraktivitas di luar tanpa pakai masker. Dua kali kami coba mengingatkan baik-baik untuk pakai masker malah dibalas dengan ketus, seolah kita yang kurang ajar. 🙄

Yuk kita semua tingkatkan kesadaran untuk pakai masker. Gak nyamannya cuma sebentar aja kok di awal, soon juga terbiasa dan bisa gak ngeh kalau lagi pakai masker. We are only as strong as our weakest link!

#clozetteid #ootd #ootdindonesia #lookdujour #maskon
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

Is anybody here still on Twitter? Kok aku sekarang...
📸 Slow weekend after a cray week.
📍 Where I ...
Pose interpretation: slayed a crazy week and about...
Mendadak getaway! Pagi gak ada rencana apa-apa, ti...
Why was Snow White called Snow White? 🧐

#cloze...
"I do investments now."
"What kind?"
"Neutral set...
Three things I'm grateful for this week:

1. Finis...
"Oh how nature acquaints us with the nature of pat...
🌧🌧🌧

Bralette: @callathelabel
High-waist...
Paksu: "itu maskernya gak dilepas dulu mau foto oo...

MORE FASHION POSTS

LATEPOST: We love you, Artanabil! ✨❤️✨ Set...
Giraffe 🦒 feeding @baobab.safariprigen ! Never ...
Edisi kangen suami d malam minggu ❤️

#newnorm...
Hasil berburu kembaran di shoppe, tentunya beda se...
These Cute Summer 2021 Fashion Trends Will Instant...
I wear a lot of pinks lately but honestly not beca...
My first dress from @yesstyle . Bahannya lembut, s...
✨🪴 𝐂𝐞𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜 𝐒𝐤𝐢...
One of the strongest trends is wearing an oversize...

MORE BEAUTY POSTS

Hai Beauty People!
Welcome back to Beauty by Silvi...
@erha_acneact Acne Back Spray, Acne Cleanser Beta ...
@elonaworld Vanilla 3D Diamond Ball Massager (roll...
5 heatless hair curling & waving methods you need ...
Semakin kesini, aku makin suka sama konsep makeup ...
Yang besok mau kondangan. Nih ada tutorial hijab s...
Based on what you guys choose on my IGS polling...

Advertisement