OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
( 故郷 ) 'Furusato' is another word for one’s hometown, but it’s not only bout the place where you’re from, but also the place your heart longs for..Sejak kecil Yuki suka bgt sama seni tradisional Jepang, kaya culture, art, music, folklore. I have no reason why i'm deeply in love and inspired by its art & culture. Japan is a place where traditional and modern culture mix to create something incomparable and always 'out-of-the-box'. .My favourite phone-case from @ankoshoppu ❤️ i love the design! With a touch of traditional style dan modern art. Yuki pilih yg bahannya 3D hardcase yg jadi best seller. Ada juga yg softcase dan silikon. Oh ya, kamu bisa juga custom desain. Siapa tau mau pake gambar sendiri atau foto kamu buat dijadikan phone case maybe? 😌.... #JapaneseStyle #JapaneseMakeup #Gyarumakeup #GyaruGal #Gyaru #makeup #可愛い #かわいい #ギャル #JapaneseBeauty #kawaii #beauty #girls #fashion #harajuku #cchanelbeautyid #japan #モデル  #メイク  #ヘアアレンジ #オシャレ  #ギャルメイク #ファッション #ガール #かわいい #clozetteid
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Ceritanya hari ini aku pengen buat makeup hallowee...
Weekend vibes🎈
.
Yuk semangat lagi💪🏼
.
Ka...
Sudah coba makeup trick viral menggunakan powder s...
Simple edgy eye makeup for live tutorial with @mak...
Soofe'e Natura Birch Tree Moisturizing Gel
.
Key p...
Is it Friday ?
❤🖤🖤❤

#brushedbyedelyne #...
Hai hai.. Minggu ketiga di bulan ini sudah hampir ...
Uda pernah cobain belum lipstick AG&AG yang viral ...
Hi Mr. Sandmand! I have a wet cherry lips 💋🍒...
Do you wanna drink boba with me? 😌
.
.
#beautyb...

MORE FASHION POSTS

Diseriusin ya Alhamdulilah, dimaenin yaaa wajar, a...
DAY 21 #31daysofvilloween
Fairy Skull 🌸🌺
Sia...
#SpotToVisit
Furusato Izakaya @furusatoizakaya, Su...
💀HEL🌚
HALLOWEEN CHALLENGE DAY 20/31
🎃 #31...
The 5 designer handbags Emily in Paris made us *ne...
Cotton On is currently having a further markdown o...
Selamat hidup Sehat

Beberapa bulan ini aku mener...
You got start thinking
like you’re blessed.
That...
Tips kalo foundation / cushion kamu shadenya kegel...

MORE BEAUTY POSTS

the skin diary trial kit💙
𝘑𝘢𝘵𝘶𝘩 𝘤𝘪𝘯𝘵𝘢 banget s...
Rambut ku tuh nggak jauh2 dari rontok deh... Mulai...
Rose Water Toner dari Mamonde ini mengandung 90.97...
Oleic & Linoleic Acid !⁣

Face oil ini memang...
Alis Mata yang Sesuai dengan Bentuk Wajah
It’s FRIYAY !!!!

Okay bee stung lips 🐝 👄 ...
Happy fridayyy 🥳 gak terasa deh udah mau akhir ...
4 sehat, 5 ... kamu, iya buat aku kamu sempurna. c...
Kiehl’s Sediakan Konsultasi Gratis Sebelum Berbe...

Advertisement