OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Throwback style sekitar 5 bulan yang lalu pake tartan blazer. Tips and tricks untuk pake blazer ini? Yuk, simak yuk 👇🏻👇🏻👇🏻

Buat kalian yang suka pake blazer: mau yang motif polos atau bermotif kayak Tartan begini, pokoknya bisa banget deh jadi makin stylish. Here’s the tips:
––
1. Kalian bisa match blazer kalian sama celana berbahan coldoray/straight regular high waist jeans. Dengan bawahan ini, look kalian bisa lebih vintage and Retro Street Casual gitu.
•••
2. Kalau kalian pengen lebih santai, kalian bisa match dengan leather shorts atau Bermuda shorts juga bisa.
•••
3. Di look kali ini, accessorise itu super duper optional guys. Jadi, kalau kalian gak mau pake pun, it’s okay. Because, blazer kalian itu udah bisa jadi compliment keseluruhan look kalian.
––
Super easy and simple guys. Agree?

Anyway, selamat mencoba and tag me in your blazer looks. Can’t wait to see your amazing style 💕.




#blazerstyle #mensblogger #menswears #mensstyle14 #clozetteid #ootdmagazine
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Vintage jacket mood for now. Really comfy and some...
Believe it or not: poses can also change the whole...
How to refresh yourself: Take a sip of coffee or f...
Monday’s style: a little bit extra with the sung...
Almost one day to the weekend, and CNY. Time may c...
Seek through the good side in everything. Don’t ...
Hi kalian, what’s up? Random sharing session yuk...
Have you freshen up? It’s Saturday, and don’t ...
Since I found my old picture, then, I decided to t...
Probably, it’s the best angle to achieve a high ...

MORE FASHION POSTS

Halterneck tops are everywhere right now, so here ...
My favorite dessert is CHOUX ❤
Dibuatin di kanto...
My favorite dessert is CHOUX ❤
Dibuatin di kanto...
Virtual traveling ke Singapore yuk! Skaing PPKM ga...
Virtual traveling ke Singapore yuk! Skaing PPKM ga...
Picking up your morning coffee with style! Image s...
i was busy thinking about u
Steal this girl boss look ala Clozetter @beatricen...
10 Tren Y2K yang Wajib Kamu Ketahui!
Eco-Friendly Dan Versatile: Seri Fashion IKEA Hadi...

MORE BEAUTY POSTS

💧@thelabbyblancdoux Oligo Hyaluronic Acid 5000d...
Bagi kamu penggemar parfum fresh dengan aroma frui...
4 Tips Memakai Lipstik Agar Nggak Mudah Luntur saa...
Fake lashes kiri ku be like: 'berat amat beban hid...
Clozetter @glowlicious menobatkan Im Meme Multi Cu...
We're Calling It Now: The Edge Nail Shape Is the S...
Quick and easy hairstyles for your next zoom meeti...
Ini Dia Perbedaan Makeup Jepang Dan Korea
#Repost from Clozetter @Alindaa29.

six of me, wit...
#Repost from Clozetter @heytarra.


How to make yo...

Advertisement