OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Cinta banget sama atasan dari @kivee_ ini! Soalnya atasan ini tuh bisa aku styling macem” gitu. Mau dijadiin atasan biasa bisa, dijadiin atasan asimetris kayak slide kedua juga bisa tinggal dikancing acak aja, mau dijadiin outer Kayak di slide ketiga juga lucu banget. Luuuuuuv banget deh ✨💕 #kivee #kiveeandyou ——————..... #ladyuliastyle #minimalstyle #minimaliststyle #minimalwardrobe #minimalistwardrobe #capsulewardrobe #summeroutfit #summervibe #clozetteid #fashionstylistjakarta #stylistjakarta #hijabstylistjakarta #prewedstylistjakarta #stylistprewedjakarta #feedgoals #minimalfeed #aesthetic #aestheticfeed #suddenlycinematic #suasanakopi #contentcreatorjakarta #turbanstyle #hijabstyle
post
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Clozette Ambassador @kerenejesica shared her femin...
Comfy Friday in black on black outfit. Image share...
𝑷𝒔𝒔𝒔𝒔𝒕 #MarnoPasarBag 𝒂𝒅...
“Never forget where you've come here fromNever p...
Ga kebayang lilac di tahun ini tuh jadi 'colour of...
I can’t resist comfy pairs of shoe wear 🤍 esp...
A simple way to maximize your casual look: wear fa...
Udah pada makan siang belum?.Dadakan main ke Asta ...
Enjoying the day in all white outfit. Image shared...

MORE FASHION POSTS

Recreate makeup looknya @kiaraleswara buat ikutan ...
Hai wkwk 👋🏻 📷 : @isnadani

#clozetteid #p...
It's such a bless spending plenty of alone time to...
My super unique and effective current cleanser @wb...
Siapa yang samaan kalo gak dandan dikit dikira gak...
Gara-gara algoritma Youtube, saya sering terdampar...
Happy weekend guys💙✨
Wearing this comfy pants...
Every good and perfect gift is from above,coming d...
Did a lot of trials because I know that practice m...

MORE BEAUTY POSTS

Clear glass skin is every girls' dream, and specia...
As I promised, kalo aku bakal review produk terbar...
DARI MATA KE HATI

Nah kalau ini krim dan serum ma...
Lassie Newfangled: [Review] Natur Ginseng Series
How to Tease Hair: 3 Tutorials to Follow
🌈 from my bowl. Have a colourful weekend!
.
.
....
MOMOHIME SKINCARE

Udah 2,5 bulan ini pakai skinca...
Pastikan Kamu Tak Terhentikan Dalam Meraih Mimpi
Ini dia rangkaian cream blush favorit Clozetter @b...
Extreme hydration in a box, this is how i would de...

Advertisement