OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Bersihin makeup praktis hanya 15 detik dengan Zaitun Oil dari @azaleabeautyhijab yang Rosehip.

Kalian bisa swipe ke kanan cara pemakaiannya yah. Zaitun oil ini bisa melembabkan kulit saat dipakai untuk bersihin makeup dan bisa juga untuk pijat secara oilnya aman untuk di tubuh juga.

Makeup riasan pun terangkat dan wanginya itu yang aku suka banget #ByebyeGengWaterproof #AzaleaBeautyHijab #BeautyFromSunnah #AzaleaZaitunOil #AntiPerihAntiRibet #MeTimeWithAzalea #Skincare #mominfluencer #beautyinfluencer #clozetteid
post
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Where I am in my life,I don’t have time to make ...
🪴 𝑮𝒍𝒐𝒘𝒍𝒂𝒃𝒔 𝑫𝒖𝒐...
Story Review :
Di luar expetasi ketika coba Lip Ti...
Happy monday..

Pernah ga kalian memberikan reward...
ATTENTION!! L'Oreal sedang mengadakan Super Sale u...
Can’t take my hands off these two products by @j...
Malam teman teman. Sudah semingguan aku pakai @som...
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum. This hydrating seru...
Review @hayejin_official Rice Bran Oil is up on:ht...
Memiliki kulit berminyak bukan berarti kamu harus ...

MORE FASHION POSTS

In love with this blouse 🖤
Happy International ...
Your daily look will not be complete without a mat...
Sesekali #kpopinpublic yang serius didepan @starbu...
Happy International Women's Day 🌸

#internation...
Woman in black 😎
Fav spot kalo lg di Pacific Place😍
Btw biasanya...
6 Fresh Fashion Trends From London Fashion Week to...
Bertepatan dengan international women's day, hari ...
One of my favorite brow combos!
@benefitindonesia ...
Part 2/3 NND x Óngredients [Meet the Products]

D...

MORE BEAUTY POSTS

Delicate as a flower, yet blazing as a fire. Happy...
🪴✨2nd Skin Luminous Skin Cushion - @luxcrime_...
Mau kasih makeup details tapi dah lupa pake apa aj...
If she's a amazing, she won't be easy.
If she's i...
Happy International Women's Day 2021
.
As a woman,...
Calling to all 🇲🇽 food lover. Will definitel...
The new-wave shag is the 'I woke up like this' hai...
Working hard for something we don't care about is ...
Say hello to Lime Cosmetics Cushion and Lip Tint! ...
Happy International Women's Day!
.
#ClozetteID
#Ch...

Advertisement