OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Happy Mother's day to all Moms in the 🌎Telat upload sih tapi benernya memang tiap hari adalah hari ibu kan, krn apa2 ya ibu 😂. If you know what I mean.But that doesn't mean that a woman needs to give birth to a baby to be called 'Mom'. Still, masih banyak Ibu-Ibu hebat di luar sana yang jadi Ibu asuh, pengajar, kakak yang gantiin peran Ibu untuk adik-adiknya and many else.Every woman in the world is amazing as they are themselves. Yes you! You're beautiful and loved ❤️ #momsday #hariibu #Clozetteid #bali
post
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

COMMONLABS
Vitamin B5 Moisture Ampoule
18 ML

✨ ...
COMMONLABS - Vitamin E Calming Light Cream
Korea B...
Pink flash new video is Up!!!
Giveaway pink flash...
Melangkah turun sebentar ga ada ruginya untuk bisa...
Mau nunduk, mau liat kamu, kalo emang lagi pake ka...
Gaya andalan siapa nih kalo lagi pake kacamata pas...
Masih edisi gaya andalan kalo lagi males pake soft...
Nyoba-nyoba pake scarf model gini, lucu juga 😍 ...
Lourdes "Lola" Leon Stars In The Marc Jacobs

MORE BEAUTY POSTS

#auzolareview Yang suka nanyain aku pakai face pai...
Surprising Tricks to Create a Smudged Black Eyelin...
Review The Bath Box Brassica Lightening Serum
Tekstur The Bath Box Brassica Serum ini kental tap...
The Bath Box Brassica Lightening Facial Serum yang...
Tak hanya menyegarkan dan menyehatkan kulit, rangk...
Memasuki usia 30 produksi kolagen mulai berkurang,...
Weekend ❤️❤️
Black n white with @tteun_bag...

Advertisement