OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
MY MEMORABLE 2020 MOMENT1. #GalaSemesta staycation di RSPP karena harus surgery after his burn accident. Kurang lebih 1 minggu kita bertiga di Burn Unit dengan bergelimang air mata. Never forget that moment 🥲2. Finally bisa kerja team lagi as creative freelance ngerjain Grabfood Live Streaming dengan team sat set solid, walaupun pake sakit mata dulu but show must go on. Makasih bu @kipiykipiyku & teh @d_karlina 🥲3. Finally lagi setelah 2 tahun freelancer akhirnya bisa kerja full time lagi but then the pandemics hit the town. Seminggu ngantor sisanya WFH-zoom meeting-WFH-zoom meeting-WAG 🥲4. The most sad moment when I can’t made it to my sister’s wedding. Sedang puncak-puncaknya pandemik and I choose to attended virtually because too risky for my baby and family here. Glad she pictured happy face back then 🥲5. Impulsively got my nose pierced 🥲Hari dimana pertama kali mall buka dan WFO, won’t regret it, precisely 🥲6. Picture of my KIS 95.1 FM half family. Because the pandemic affected the bussiness, gw pun di rumahkan 🥲7. Tapi abis itu dapet rejeki lagi bantuin ibu-ibu gaul edgy ku @kipiykipiyku @d_karlina dan adik @rebaruno 🥲8. My baby turning 2 yo, how fast time is flying by 🥲9. My baby @tytyneeds born, still survive 🥲10. The more times and days and years with you guys at 2021 🥲- #rewind2020 #clozetteid
post
2 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram

MORE KARINAORIN POSTS

Persiapan baju lebaran gimana teman-teman?

Panggi...
Music and chill, oh where? 👀

Kita naikan kelas...
Seperti warga pinterest RT/RW New Yorker belum? ...
Ngapain foto kaki dan pertanyaan lainnya 🤣
For ...
Don’t get bored with my black outfit, please! ...
One of the strongest trends is wearing an oversize...
One of the strongest trends is wearing an oversize...
Outfit inspired by hyungnim #seokjin #kimseokjin ...
Sheet mask o’clock check!Panas banget gils ampe ...
The more I full field love to myself, the easiest ...

MORE FASHION POSTS

For minimal effort and maximum effect we're turnin...
[REVIEW]
-
Guyss!! Aku mau sharing pengalaman aku ...
Selama kurang lebih 7 hari memakai dua boosting to...
Mari #throwback sebentar jaman sempat main beberap...
Mau perbaiki fitur di muka engga harus oplas. Seka...
Hayo siapa yang minggu ini belum exfoliate? Yuk mu...
Pengen bikin post New in Stash juga kayak kak @nat...
.
I am the Pretty Guardian who fights for Love and...
Sunday with purple 💜

#ClozetteID
Mirroring 🍃
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #oo...

MORE BEAUTY POSTS

Ini dia penampakan acne combating duo rekomendasi ...
But, first croissant 🥐
___________________
#fla...
Starting Sunday with some sweet tiramisu treats fr...
5 genius beauty hacks to look less tired in second...
Terkadang hidup itu perlu kata “bodoh amat” ka...
Sini kumpul dulu buat kamu-kamu yang tiap Minggu p...
🌻 Glam Makeup Look 🌻

Lashes : @lorecaoffici...
#BestGlowFriend, Sahabat “Glowing”-mu Dari Ari...
Playful with denims.

Kalau kemarin bodyfit on top...
Assalamualaikum... Ramadan hari ke-6

Bagaimana pu...

Advertisement