OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Well hari ini hari terakhir di tahun 2020. Kalau lihat setahun ke belakang ya gitu deh hmmmm. Januari sampe Maret Puji Tuhan masih bisa travelling dalam negri. Pulang pergi Bdg Jkt udah kegiatan wajib, PP ke Makassar juga pernah. Jadi lebih mandiri iya, biasanya dulu apa2 minta Lisa anter jemput. Tahun ini flight super pagi sendirian dan coba nginep di capsule hotel airport jg udah dijabanin, sollo travelling jg udah. April sampe Desember ya gitu kayak roller coaster ya Bun. Tahun ini lebih banyak waktu utk mengenal diri sendiri, gimana caranya handle anxiety, mulai meditasi lagi dan menerima "it's okay to be not okay". Kita ga selalu kok harus selalu jadi positive krn ada yg namanya toxic positivity. Long story short it's okay to be a little sad, down, or having a mental breakdown. But don't dwell on those feelings for too long. There's always rainbow after the rain so keep your hopes high. Cheers for a better year ahead. 2021 please don't be a bitch 🥂
post
see more from this collectionInstagram

MORE BLISSANDGLAZE POSTS

Be who you are, not who the world wants you to be ...
More espresso less despresso ☕
📷 : @carissapr...
Life is too short to have boring hair 💯
"Date yourself, take care of yourself, do yoga and...
We are worthy of love not because we do well but b...
There's always time for tea 🫖📸: @aureliacw
Anak SMA pulang bimbel
Good shoes take you to good places 👠
I miss traveling with @elisabeth_purwanti ❤ yang...

MORE FASHION POSTS

Everything You Need To Know From Paris Couture Wee...
Steal Clozetter @ubbyxx way to elevate your home w...
Halterneck tops are everywhere right now, so here ...
My favorite dessert is CHOUX ❤
Dibuatin di kanto...
My favorite dessert is CHOUX ❤
Dibuatin di kanto...
Virtual traveling ke Singapore yuk! Skaing PPKM ga...
Virtual traveling ke Singapore yuk! Skaing PPKM ga...
Picking up your morning coffee with style! Image s...
i was busy thinking about u

MORE BEAUTY POSTS

Kamu tim sunscreen jenis physical, chemical, atau ...
Iam a college student,let me know you all with fol...
Soft-sculpting is the gentle contouring technique ...
Siapa yang penasaran dengan review makeup sachet d...
Kulit Kering? Ini Toner Yang Tepat Untukmu!
Lassie Newfangled: [Review] Elsheskin Radiant Supp...
💧@thelabbyblancdoux Oligo Hyaluronic Acid 5000d...
Bagi kamu penggemar parfum fresh dengan aroma frui...
4 Tips Memakai Lipstik Agar Nggak Mudah Luntur saa...

Advertisement