OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Aye aye, captain ⚓️ @seasafaricruises. Cocok ga jadi sailor crew? Hehe anyway jangan lupa klo belanja di @zaloraid pake kode ZLRVICI untuk dapet +22% diskon n xtra +10% cashback!
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootdinspo #ootdideas #ootdindo #ootdindokece #ootdinspiration #ootdindonesia #indobeauty #indofashion #indofashionpedia #indofashionpeople #jakartaspot #jakartahits #ootdjakarta #jakartabeauty #indofashionblogger #clozetteid #lookbooks #lookbooklookbook #lookbookindonesia
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VICISIENNA POSTS

Just in case..no one have told u today..
You are ...
I like being comfortable, and kind of casual @shop...
Life is good especially on friday @kommathelabel
...
This top @lovebonitoid just too pretty to be 💘 ...
Sweater ter-GEMASHHHH taon ini!! Ada boneka nya do...
Karena cantik ga selalu harus mahal 🧧 get xtra ...
Finally! D-Day to revealing the IT bag @ginsoo__ ...
Have a great weekend!
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootd...
An elegant white dress to impress @lovebonitoid
....

MORE FASHION POSTS

Bring color to your clothing racks with colorful o...
Di masa pandemi seperti sekarang ini, kesehatan me...
Bye mata anda dengan Garnier Eye Mask.

#clozettei...
Assalamualaikum.
Tahukan Bunda bahwa kesehatan kel...
Kesehatan adalah hal utama yang benar-benar harus ...
Di saat pandemi seperti sekarang ini, dimanapun da...
Ini ceritaku bagaimana L'OREAL UV Perfect Super Aq...
Tahun baru, resolusi juga baru. Salah satu resolus...
"Stay close to the people who feel like sunshine" ...
One fine day ✨

MORE BEAUTY POSTS

[REVIEW] ANUA SKINCARE "HEARTLEAF"
A.Van Riemsdijk
Aku udah sering cerita kan kalau aku punya permasa...
THESIA - Acne Calming Helichrysum Toner

Thesia ad...
Aku mendengar suara suara weekend memanggil 💨

...
Aku type kulit sensitif banget tak hanya dibagian ...
Just wanna give a shoutout to @think.hale @bellind...
✨🍃Pure Soap - @jellysid 🍃✨

(っ◔◡...
I honestly have mixed feelings about this mask set...
Spa at home? Definitely yes! Image shared by Cloze...

Advertisement