OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ternyata it’s been more than a year pakai serum ini, entah udah berapa banyak botol habis. Review di youtube.com/Carnellin aja udah a year ago. Dan emang serum ini sebagus itu. “This anti-oxidant enriched serum enhances elasticity, prevents premature wrinkling, balances oil and moisture and tones. It also helps relax the skin by using Aloe Vera in place of purified water and vegetable components instead of synthetic preservatives.Recommended for those with the following concerns:1. Those with enlarged, distended pores2. Those who suffer from fine wrinkles3. Those with numerous skin concerns4. Those whose skin dries out quickly5. Those with rough skin”Rasa di kulit tuh seger aja, fresh, enak, nyaman dan gak berat sama sekali. Bisa di combine dengan serum/skincare lain yang aku punya dari yang oily, creamy, semua gak masalah. Aku juga udah coba pelembabnya dari seri Fresh Herbs @nacificofficial.id, dua2nya bagus bagus, meski aku lebih jatuh cinta sama serumnya hehe.If you haven’t try it, cobain deh, dijamin suka. Suitable for all skin type. @nacific_kr #nacific #nacificindonesia #serum #freshherbs #serumcantik #serumwajah #kulitsensitif #sensitiveskincare #koreanbeautyproduct #clozetteID #bestserum #dailyserum
post
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Sleeping mask dari Always Be Pure ini tak hanya di...
Akhirnya nemu sabun muka yang OK banget. Pas ada j...
Yang punya skincare travel size, ada baiknya digun...
Salah satu cara untuk mendapatkan kulit glowing ia...
Ariul Cleansing Foam
.
Cleansing foam yang enak ba...
Belakangan ini, Bakuchiol menjadi salah satu ingre...
L'Oreal UV Defender merupakan sunscreen dengan keb...
Simple evereyday casual updo hairstyle
Blessed Moon Vita Kit hadir dalam satu tabung yang...

MORE FASHION POSTS

17 TikTokers To Inspire Your Sustainable Fashion J...
Black on black outfit idea, shared by Clozetter @l...
Aktif Bergerak Sebagai Solusi Tubuh Dan Mental Yan...
An effortless, minimalistic yet stylish bag is a m...
The best mom jeans to replace your joggers with fo...
Sage outfit for your serene weekend. Image shared ...
Create greater memories in this blissful month wit...
selalu suka kalau yang namanya jalan2 biar refresh...
Transform your two-piece into new set like this: h...
White shirt styling ala Clozetter @isnadani. Simak...

MORE BEAUTY POSTS

Salah satu sunscreen yang sedang happening ini tak...
The best low-maintenance haircuts, according to to...
Cara Mencegah Bibir Kering Selama Berpuasa
Lassie Newfangled: [Review] Exfoliating Pad dari B...
What Happens When You Don’t Wash Your Hair
ERHA & Clozette Shows You, How To Tackle The Acne ...
Here’s A ‘Bouquet’ To Make You Feel Even Mor...
Suffering from eczema? Here's how to treat it acco...
Masih bingung memilih primer yang sesuai dengan je...
12 Nail Stickers That'll Instantly Level-Up Your M...

Advertisement