OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Satrio, yang sebentar lagi jadi big brother ❤️ I know things will definitely change. Waktu Ibu yang dulu berlimpah untukmu (dan kerjaan lol), harus dibagi dengan adik. But always know that my love for you will never be divided. 💕The days are indeed long but the years are short. Ga kerasa kan udah mau jadi kakak, nanti bulan Juli udah jadi anak TK, udah bisa mandiri, udah bisa baca ini itu. Perasaan dulu masih uget uget di kasur ga bisa tengkurep 😂😂 Remember, you are the one who are the first in my womb. You are the one that made me learn oh so many new things.You are the first one who made me feel wanted and special 24/7 even when I am not sure with myself. You are the one who made me a mom and experience this incredible motherhood journey. Stay happy and healthy, big brother. Semoga transisi kamu menjadi kakak dan transisi Ibu menjadi seorang Ibu dua anak berjalan mulus ya. Kita belajar lagi bareng-bareng. 💪💪 I LOVE YOU..--------. #clozetteid  #clozettedaily  #family  #boy  #satriorpradana  #thepradanasfamily  #parents  #son  #toddler  #toddlerson  #birthday  #birthdayboy  #satrio50mo  #toddlerootd #kidootd #ootd #babyboyootd #boyootd #kids #child #firstborn #children #kidsootd
post
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Every sister needs a big mirror to validate their ...
I like to represent any fashion brand over my styl...
ootd ala princess belle
Kalau cowok posenya tu simple-simple aja, kalau ga...
Mirror selfi checkk!!!!!
Selalu jalani hari dengan senyuman
Pose simple untuk cowok nih
Foto candid
Black is the wholetime fav color!
Fave comfy shoes

MORE BEAUTY POSTS

Akhirnya nemu juga sunscreen yang nggak white cast...
new hair :)
Hello my name is ravianka,I am a content creator.
Hadiah dari event #BestieStories thankyou @clozett...
What a beautiful journey dengan salah 1 skincare f...
Senang banget bergabung dengan INISKIN untuk meray...
Congratulations Somethinc for New Launch Phyto Dia...
Sunscreen biore terbaru✨

Kali ini, aku punya 2 ...

Advertisement