OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

www.twothousandthings.com

𝚃𝚑𝚎𝚛𝚎’𝚜 𝚊𝚕𝚠𝚊𝚢𝚜 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚘𝚗𝚎 𝚙𝚑𝚘𝚝𝚘 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚏𝚊𝚒𝚕𝚎𝚍 / 𝚜𝚕𝚒𝚍𝚎 𝚛𝚒𝚐𝚑𝚝 🤫🙄⁣

Ootd as always [ #gakmatchinggakenak]⁣ 😜






.⁣
#monochromeoutfit #monochromeootd #simplestyle #lookdujour #currentlywearing #ykwears #theeverygirl #petitestyle #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nemu harta karun! I recently found my belated grandma’s knit cardigan on my mom’s house the other day and realized that it fits me perfectly (and fits the current weather too!) 😉😁⁣

Edisi vintage beneran inih judulnya hehe 😄🧶 ⁣
(Seperti biasa, kalo #gakmatchinggakenak⁣) 😬








.⁣
#vintagestyle #simplestyle #lookdujour #currentlywearing #ykwears #theeverygirl #petitestyle #clozetteid #aboutalook
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Oh hi. How is everyone doing? Let’s go with Happy vibes today. Try smiling like the sun 😀🌞

This light tho. 🤩💫

.
#simplestyle #lookdujour #currentlywearing #ykwears #everydaylook #theeverygirl #petitestyle #clozetteid #aboutalook
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bukan cafe biasa melainkan cafe jamu 😉 ⁣⁣Kalo cafe nya secakep ini jadi pengen minum jamu gak? Jamu disini juga diolah jadi kekinian, gak kalah ama minuman modern lainnya. Pankapan nanti ku posting foto jamu nya ya. Mon maklum lagi irit konten karena lagi gak kemana-mana due to PSBB 🙂⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #acarakikemang #acaraki #ykcafehunt #explorekemang #storefrontcollective #tokojamumodern #prettycities #gglocalgems #clozetteid
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Review produk produk skincare Korea dari brand SNP udah tayang di blog yak (link on bio). Seperti biasa include before-after photo 😁 ⁣⁣Karena jenis skincare SNP itu ternyata banyak dan bisa dikombinasiin khusus buat keperluan kulit kita masing masing jadi sesuai kondisi kulitku maka kali ini nge-review 2 produk dari rangkaian Cicaronic, 1 dari Peptaronic, dan 1 lagi produk terbaru dari rangkaian Vitaronic 😊 Cuss baca di blog :)⁣⁣@snpofficial.id @snp.korea ⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #snpindonesia #abblogger #skincareroutine #skindiary #kbeauty #skincareblogger #selfcareday #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
{ #𝚌𝚊𝚏𝚎𝚑𝚞𝚗𝚝𝚎𝚛} : Salah satu cafe dengan kopi ter-endeus yang cocok banget ama lidahku itu @fume.coffee 😊⁣⁣🤎 Ice Coffee ter-favorit : “Bye Bye Diet” - yang kalo nggak salah denger barista nya itu semacam ice caramel macchiato (please correct me if I’m wrong). Tapi yang pasti rasa beans nya itu berasa banget, gak ecek ecek. Pas banget masih dapet pahitnya dan manisnya juga pas. Tuh kan jadi pengen lagi hehe 🤪⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #fumecoffee #ykcafehunt #explorekemang #storefrontcollective #bestminicafe #prettycities #gglocalgems #clozetteid
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Current status: waiting for my online orders to arrive be like... 🙇🏻‍♀️💁🏻‍♀️ ⁣








.⁣
#simplestyle #lookdujour #currentlywearing #ykwears #allblackstyle #theeverygirl #petitestyle #clozetteid #aboutalook
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of my resolutions for 2021 is to do more planning routinely again. So I can keep track of things I should be focusing to get done instead of things that can be done later on. Last year I migrated from paper to digital planning. And this is from one of my spread last year. 🤎 In 2020 I didn’t get to plan a lot, because of the pandemic most of my plans are scattered around. 𝐒𝐨 𝐡𝐨𝐩𝐞𝐟𝐮𝐥𝐥𝐲 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐲𝐞𝐚𝐫 𝐰𝐞 𝐠𝐞𝐭 𝐭𝐨 𝐝𝐨 𝐚𝐥𝐥 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐡𝐚𝐝 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐩𝐨𝐧𝐞𝐝 𝐥𝐚𝐬𝐭 𝐲𝐞𝐚𝐫. Here’s to good wishes and lots of hopes for this new year 2021 !!❤️💃🏻 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #flatlayout #plannerlife #clozetteid #lifestyleblogger #planwithme #planningday #weeklyspread #digitalplannergirl #goodnotesapp #paperlessplanning⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣⁣ #creativeplanning #bujoinspo #bujolife #bujoweeklyspread #digitalplanner #digitalplanning #ipadplanner #digitalplannercommunity #digitalplannerlife #digitalplanneripad #digitalplanner2020 #digitalplannerlayout #creativeplanning #plannercommunity #plannergeek #plannersgonnaplan #planningtime #planwithme #showmeyourplanner #plannerd
2 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🌸 ᕼᗩᑭᑭƳ ᑎᗴᗯ Ƴᗴᗩᖇ ᖴᖇIᗴᑎᗪᔕᔕᔕᔕ !! 🌸⁣

𝙃𝙚𝙡𝙡𝙤 𝟐𝟎𝟐𝟏!⁣
Last year wasn’t very nice but somehow there are still things to be thankful for. And now that I thought about it again I think it was also a blessing in disguise. Now let’s pray for a brighter and better future this year.. Let’s not lose hope! ⁣☺️

> Bonus : failed pose di slide 2. Tiap kali foto pasti ada yang merem 🤪 tapi untung kali ini merem nya gak jelek jelek amat jadi masi layak pajang hahaha 😬✌🏻 ⁣








.⁣
#knitvestoutfit #simplestyle #lookdujour #currentlywearing #ykwears #pinkwhiteoutfit #theeverygirl #petitestyle #clozetteid #aboutalook
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top