OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

I write my blogs here www.amelita.co.id and creating vlogs here www.youtube.com/amelitayonathan. I hope you enjoy!

Marry me? 👰 💍

Hahahaha actually I am just trying to do something different. I have been so scared to try bridal makeup. It’s something out of my league. And Korean bridal makeup is not that simple for me 😂

What do you think?
.
.
.

Key products:
💍 @fentybeauty Pro Filt’r Soft Matte Primer and Longwear Foundation 💍 @nyxcosmetics_sg High Definition Blush in Baby Doll and Summer
💍 @katvondbeauty Tattoo Liner in Trooper
💍 @romandyou Glamday Temptation Palette 💍 #lizly Liquid Lipstick in #04
💍 @colourpopcosmetics Super Shock Cheek in Glazed
💍 @altheakorea Petal Velvet Powder .
.
.

@charis_celeb #charis_official @hicharis_official #ladies_journal #beauty #makeup #makeupartist #motd #makeuptransformation #bridalmakeup #bridal #bridalhair #kbeauty #koreanmakeup #clozetteid #clozette #mua #weddinghair #weddingmakeup
4 likes
Categories : makeup, makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1-2-3 sayang semuanyaaa 🎤Poto by papa @samseitePas lagi touring Ullen Sentalu museum tetiba hujan gede dong. Alhasil nitip beli jas ujan sama guidenya, soalnya tiap pindah ruangan harus lewatin outdoor dulu begitchu. Ga da foto ber4 pake jas ujan soalnya papanya dah ga betah pake beginian 😁 *Btw yg jas ijo kayak 🌵..... #beauty #love #fashion #photooftheday #style #instagood #photography #nature #cute #pretty #life #instagram #makeup #amazing #hair #art #photo #me #sunset #smile #kid #happy #picoftheday #kiddies #kids #clozetteid
7 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“Dont let someones mixed signals fool you. Indecision is a decision” 🤔
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #beauty #steviewears #santorini #greece #style #whatiwore #beach #holiday #exploretocreate
13 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Clozetter @Elnienesia always believe that her day depends on what she had for breakfast, and changing her meal to healthy food helps her a lot. This is her first chia pudding, she had it soaked overnight with coconut water, banana, dragon fruit, plain yogurt and chocolate powder. Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share juga momen favoritmu.
wind1403 27 Dec 2018
makanan sehat
16 likes
Categories : food
see more from this collectionClozette Lifestyle
+ View more details
It isn't yor job to be everything to everyone. #clozette #clozetter #clozetteid #clozettedaily #mahan #fortheloveofrandomthings
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalian tahu kan seberapa pentingnya sunscreen untuk wajah kita? Kita perlu banget pake sunscreen dan sangat disarankan untuk memakai sunscreen di dalam atau diluar ruangan. Aku ga bisa skip sunscreen sekarang, kebetulan aku dikasih kesempatan untuk coba L'Oreal UV Perfect Matte Sunscreen dengan SPF 50 PA++++ LongUVA. And it's now my #sunnymatte.Sunscreen ini punya texture yang sangat ringan walau berbentuk cream dan memiliki SPF yang cukup tinggi. It said to have an oil-control formula jadi memang dibuat untuk kulit yang berminyak dan acne-prone macam aku ini, tapi cocok juga buat jenis kulit lain. it's also fresh, ga lengket dan cepat menyerap dan punya matte finishing.Namun sayangnya oil control nya didn't really work much for my skin, but! one thing I love about it, AKU GA JERAWATAN abis pake ini. Biasa kulitku sangat-sangat ribet dengan yang namanya sunscreen, makanya aku ga bisa pake macem-macem. dan agak sceptical awalnya but my doubt is wrong!.cream nya juga lembut dan punya scent yang subtle. Aku suka banget ga ganggu gitu pas dipakai ke wajah. it will protecting your skin up to 12 hours.Hebatnya lagi, kalian bisa pake ini sebagai primer sebelum makeup! Ga perlu ribet-ribet pake primer lagi deh! Efisien banget!Banyak temen-temenku yang ternyata juga cocok! Kalian juga coba deh!Go check @sociolla yah lagi promo nihh!!!. #sociolla #loreal #lorealparis #deeshairjourney #cchannelid #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #photoshoot #exploretocreate #vscodaily #love
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
7 likes
Categories : makeup, makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
5 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top