OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Juggling Mommylyfe in between with work as a content creator, writer, and (trying to) be in style & beauty. Skincare Junkie wndrldofmine.blogspot.com

SKIN 911!
Saat kulit butuh emergency kit yang cepat, Centella Green Level Recovery Cream ini jadi salah satu go-to gue. Jadi gue pernah coba pas bgt lg kulit meradang kelamaan pake masker, pake satu hari aja besoknya langsung ilang kemerahan tadi. Pake ini juga buat bruntusan so far so good, selain itu bisa membantu mengeringkan jerawat.
Kandungannya:
Ekstrak centella asiatica (50%)
Niaciamida
Madecassic acid, Asiaticoside, Asiatic acid
-
🪴Vegan & Cruelty free
🪴pH6.8
🪴Fragrance free
Untuk kulit kombinasi atau berminyak (acne prone) kayak gue ini cukup cocok. Menurut gue setelah jerawat dan kemerahan mereda ini bisa jadi moisturizer biasa aja utk pagi & malam.
-
#CelliSkinDayries
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Let's wrap up this week and hustling before weekend tomorrow!!
Wearing my usual uniform: white top @lafslabel
-
#CellisWearing
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
In my rare days, I get a dose of morning coffee to boost my alert that I needed like today.- #ClozetteID
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A woman character can be known from the vibe of her perfume. Don't you agree? - #clozetteid #yslbeauty
1 like
Categories : fragrance
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Peneman meeting hari ini. 🍵& 🪴 - #teaofinstagram #clozetteid
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Perlukah sunscreen saat hujan dan mendung?Yes, berdasarkan penelitian, perlu kalau kita mau keluar rumah / outdoor. Karena awan mendung tidak menghalangi sinar UVA & UVB yang berbahaya untuk masuk kedalam kulit kita. Awan hanya dapat memfilter kurang dari 25% sinar UV berbahaya yang langsung dapat merusak kulit.-Don't forget your sunscreen girls! Or boys. Intinya tetap penting ya 👌🏻Anyway, apa sih skincare fave kalian? Share dong 👇🏻__source: skincancer.org #CelliSkinsayries #ClozetteID
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jalan-jalan masa kini. 😷
-
#CellisWearing
#ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Have you gwt your own morning coffee? Or tea?
-
#CellisWearing
#ClozetteID
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top