OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Media relations, blogger

My skin got brighter within 10 days after using @jumiso_official skin care set!! 😍🥰
Swipe to see the difference ▶️▶️ So happy when I was chosen as one of the Try Me Review Me reviewer from @stylekorean_global! here's some of my thoughts about the products:

The similarity I've found from the 3 products are:

1. No fragrance
2. No bad alcohols
3. Lots of amazing inrgredients
4. Cute illustrations

Texture:
Jumiso Yes, I am Toner: Transparent, thin watery 💧

Jumiso All Day Vitamin Brightening and Balancing Facial Serum: Even though it's a non-water based serum, it's lighter and more runny than the other serums I've tried.
Jumiso Have A Good Cream: a semi-gel cream that is not sticky (even with snail secretion as one of its ingredients). Performance:
Compared to my previous skin care set, my moisture level is improved and oil level is also decreased. swipe to the last pic to see ▶️▶️
.
After 10 days using Jumiso Yes, I am Toner in the PM and Jumiso All Day Vitamin Brightening and Balancing Facial Serum + Jumiso Have A Good Cream for AM & PM religiously, my skin does look brighter and the textures got a bit improved.
.
Verdict: I could see my skin has improved both in tone and texture, plus got moisture and oil level balanced. It's really good for everyone who has a dull and tired skin and wants to make it brighter in a safe way. But if you have sensitive skin like mine please do patch test first!
.
Where to buy: @stylekorean_global
Head on to my blog for the complete review, #linkinbio
.
Hope you've been having an amazing weekend ❤❤❤
.
.
#stylekorean  #stylekorean_global #Jumiso #ClozetteID
#clozetteambassador
#minireview #kbeauty #skincare #skincarejunkie #skincareaddict #koreanskincare #koreanbeauty #jumisoalldayvitaminbrighteningandbalancingfacialserumreview #jumisoalldayvitaminbrighteningandbalancingfacialserum #jumisohaveagoodcream #jumisohaveagoodcreamreview #jumisotoner #jumisotonerreview #flatlays #flatlay #aestheticaccount #whywhiteworks #bblogger #beautyblogger #beautybloggerid #indonesianbeautyblogger #beautybloggerindonesia #asianbeautyblogger
3 likes
Categories : makeup, makeup, makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
From Nars to Tom Ford, these are the best eyeshadow palettes for every occasion
Glam season's in swing. Get your smoky eye on with these coveted palettes.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from glamourmagazine.co.uk
clevergirl 17 Dec 2019
Ohh racuunnn
15 likes
Categories : articles
see more from this collectionArticles
+ View more details
You were born to be real, not to be perfect #qotd #quotes #katakatabijak #teddycoat #teddyjacket #ootd #comfyoutfit #clozetteid
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Truely deeply madly in love with Centellian 24 Madeca Derma Cream & Mask !! Check 4th pict to see the result 😭🙏🏻.Buat teman2 & followersku , aku udah sering banget share kan kalau aku cinta bangettttt sama Cica Cream . X ini aku coba dari Centellian 24 dan hasilnya UHWOWWW 😱💖💖.Sedikit cerita , kulitku tuh selalu tiba2 meledak dhuar3x tiap x pulang liburan / naik pesawat . Dari yang kalem2 aja , tiba2 bruntusan pada rebutan tempat di pipi :")))))))).Terakhir x pulang liburan , seperti biasa muka ku lgsg hancur lebur & aku langsung cobain Centellian 24 Maseca Derma Cream & Mask ini , karena aku selalu cocok sama #centellaasiatica jadinya punya harapan tinggi ke mereka ..⭐️ untuk mask nya , essence nya super rich & sheet mask nya tebel ! Enak banget dehh waktu dipakai ke muka , langsung jadi relax banget 😍⭐️ untuk cream nya , aku udah pake ini rutin selama sebulanan ini dan hasilnya cocok bangettt di aku ! Wangi nya ada sedikit wangi citrus dan hasilnya bener2 lembapin kulit sekaligus bantu banget ilangin jerawat :') 💖.Buat yang punya kulit kering , sensitif & acne-prone , kalian wajib banget cobain ini 😭Nah buat yang mau beli , kalian bisa dapet special price kalau beli di store @hicharis_official ku di :http://hicharis.net/villyanarenata/cSU #ACNERESCUEKIT #MADECACREAM #MADECADERMAMASK #ACNE #CHARISCELEB #KBEAUTY #CHARISPICK #CHARIS #beautybyvilly. #tampilcantik #ragamkecantikan #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #indobeautygram #jakartabeautyblogger #koreanskincare #acnefighter #acneskincare #skincareroutine #cchannelbeautyid #clozetteid #centellian24
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Event kemarin seharian pakai setting fit cushionnya @moonshot_idn dan di kasih basenya multi protection tinted moistnya juga, I’m so love.Udah di pake nangis dan nonton midnight, percaya ndak percaya dia masi ngecoverage loh! Review selengkapnya di haloaldhiya.blogspot yaw! 🖤 #Clozetteid #moonshot #moonshotindonesia #ClozetteidReview #Clozettexmoonshot
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My first ever video collaborations with my fellow beauties.
.
.
Jangan lupa untuk ceki2 my bebi..😘😘😘
.
@rurie.nurulfajri
@milamhican
@ninaratuuuu .
.
#bandungbeautyvlogger #bbvcollab #videocollab #Clozetteid #beauty
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I love my quirky side much more than my supposed-to-be-normal side 🤡
5 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lets find some beautiful place to get lost ✈️
.
.
.
.
.
#potd #clozetteid #travel #unicornhair #hair #traveldiaries #thailand
5 likes
Categories : travel, hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[Pucelle Eau De Luxe Cologne Finesse] ⠀


Ini agak "nyegrak" gitu wanginya, menurutku. Tapi kalau udah agak lama, lebih lembut, lebih nyaman keciumnya. ⠀

Yang suka koleksi parfum murah, lumayan lho ini. Kemasannya kece, kelihatan mevvah, dan kemasannya tuh kaca. Agak rawan sih ya kalau jatuh. Kemasannya juga bisa buat properti foto juga. ⠀

Harganya cukup terjangkau, sekitar 30ribuan. Ada beberapa variant kalau gak salah, nanti coba mau beli yang kemasan warna pink. ⠀

Ada yang udah coba parfum ini? Lebih enak yang putih ini apa yang variant lain? ⠀


#pucelle #parfum #cologne #eaudeluxecologne

#clozetteid
#beautyblogger
4 likes
Categories : makeup, fragrance
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top