OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

love skincare, food, and cute things

Elizabeth arden beautiful color moisturizing lipstick - shade 42 coral crush review:
💋 the packaging looks elegant and luxurious❤️
💋 matte finish
💋 pretty pigmented
💋 lightweight, not sticky
💋 has many shades
💋 Its moisturizing, but I still recommend to put on some lip balm before using this lipstick
💋 Its transfer, need to touch up after eating / drinking
.
Full review read on www.fransiskawenda.com
.
.
#elizabetharden #lipstick #mattelipstick #makeup #makeupreview #ClozetteID #ReviewbyFW #flatlay #blessed
2 likes
Categories : makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Setelah puas dengan seaside citrus sea salt scrubnya @sensatiabotanicals kali ini nyobain coffee & cacao brown sugar scrubnya dan ini reviewnya:
.
🍫 no animal testing, sulfate free, sulfate free, silicone free ❤️
🍫 pregnancy safe, breastfeed safe
🍫 mengangkat kulit mati bisa bikin kulit terlihat lebih cerah
🍫 wangi kopi dan cokelat alami
🍫 dominan menggunakan bahan alami 🍫 teskturnya agak kasar tapi masih gentle menurutku, karena enggak membuat kulitku merah / lecet
🍫 tidak meninggalkan kesan lengket
🍫 ada 2 ukuran 100ml dan 300ml
.
Full review read on www.fransiskawenda.com 😊
.
.
#scrub #bodyscrub #sensatia #skincare #skincarereview #ClozetteID #ReviewbyFW #blessed
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bb cream dari @celebon_korea ini menurut aku:
🌼 Kemasan airless pump tubenya bikin praktis dan higienis
🌼 Mengandung SPF 45/PA+++
🌼 Saat pemakaian terasa lagi pakai bb cream (gak termasuk berat, tapi gak ringan juga), tapi mudah diblend kok
🌼 Hasilnya natural dengan satin finish
🌼 Tidak membuat kulitku gatal / breakout
🌼 Coveragenya medium. Bisa untuk menutupi besarnya pori-pori tapi akan kurang untuk bekas jerawat
🌼 Control oilnya di kulitku yg kombinasi berminyak sekitar 2-4 jam lalu perlu touch up lagi
.
Full review read on www.fransiskawenda.com ya 😊
.
.
#bbcream #celebon #makeup #makeupreview #flatlay #ClozetteID #ReviewbyFW #blessed
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Let's get rid of blackheads without squeeze or popping the blackhead 😆 Some by Mi has launched their intensive blackhead care: Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser. Here is my thought:
🌿 good packaging
🌿 can check the authenticity with hidden tag apps
🌿 helps reduced blackhead
🌿 helps tighten pores
🌿 give cooling sensation when used
🌿 smells natural (mint with hint of green tea)
🌿 the bubble sensation is fun
.
Full review read on www.fransiskawenda.com 😊
.
.
#cleanser #bubblecleanser #somebymi #byebyeblackhead #skincare #skincarereview #ClozetteID #ReviewbyFW #blessed
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Got this @goldenudeofficial blush paper shade coral and wine when purchased their scalp cleanser at #jxb2019 Here my thoughts:🍑 Innovative beauty product. I don't need a brush to use it. Just use the back side of the blush paper to blend the blush on🍑 I have little problem to achieve smooth blend result by using the back side of the blush paper. It easier using finger to blend it.🍑 Travel friendly🍑 Pigmented🍑 Easy to blend🍑 Long lasting🍑 Can be used for 30 times use only ( 30 paper). #blush #blushon #blushpaper #ClozetteID #ReviewbyFW #blessed
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
God gives us many reasons to smile 😊
.
#smile #qotd #stylebyFW #ClozetteID #blessed
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
@nivea_id lip butter raspberry rose ini menurutku:.💋 Teksturnya butter, sesuai namanya💋 wanginya enak, manis lembut gitu💋 Melembapkan bibir tapi terasa ada satu lapisan baru di bibir (agak berat)💋 Finishnya matte tapi kalau pakai kebanyakan bikin bibir terlihat lebih pucat💋 kalau ditimpa lip cream / lipstick matte bikin lipsticknya terlihat lebih semi natural glossy💋 Packagingnya lucu, hanya, kemasan seperti ini kurang higienis karena tidak ada aplikatornya💋 Packagingnya terasa kurang praktis karena agak susah dibuka.. #Nivea #NiveaLipButter #LipButter #LipBalm #ClozetteID #ReviewbyFW #blessedal
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dye my hair easily at home with #kaoliese 😊.💆 This hair dye is creamy bubble foam type💆 Easy to used, even i can dye my hair by myself at home💆 More affordable than go to beauty salon💆 Not make my hair dry💆 It works well on my hair although it has strong smell like amonnia.Full review read on www.fransiskawenda.com 😆.. #hairdye #kao #kaoliese #HairDyeReview #ClozetteID #ReviewbyFW #blessed
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku punya kebiasaan jelek gigit kuku tanpa sadar nih,, makanya kuku aku pendek banget 😂😂 walau pendek, tapi kalau kuku dicentilin sama @jgracebeauty gini tetap aja gemes ya 😆
.
semoga habis ini kebiasaan gigit kuku aku bisa stop, kan sayang kukunya gemes gini 😆😆
.
.
#nailart #nailgel #beautrys #blessed
3 likes
Categories : nails
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top