OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

love skincare, food, and cute things

Dulu aku takut cobain cleansing oil karena mikirnya kalau minyak kayaknya bakal susah bilasnya ya.. secara minyak.. tapi ternyata @dhcskincare_id deep cleansing oil ini mudah banget dibilasnya, cukup pakai air 👏🏻
.
🌿 Cleansing Oil ini bisa membersihkan makeup termasuk waterproof makeup dengan baik
🌿 Buat bersihin riasan di area mataku enggak terasa perih
🌿 Pas awal pakai ada sensasi greasynya. Mungkin karena minyak teksturnya seperti itu, tapi pas udah bilas enggak greasy sama sekali ✨
🌿 Tersedia dalam beberapa ukuran, jadi buat yg mau coba dulu bisa beli kemasan kecilnya
.
Kalau aku habis pakai produk ini lanjut pakai facial cleanser buat #DoubleCleansing
.
Kalian juga udah pernah cobain ini / produk DHC lainnya gak? Btw buat yg mau baca review lebih lengkapnya udah aku post di blog yah (link di bio 😉)
.
.
#dhc #CleansingOil #Skincare #SkincareRoutine #SkincareJunkie #SkincareReview #FirstCleanser #DoubleCleansing #Clozetteid #BloggerPerempuan #FlatlayBeauty #SlaytheFlatlay
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhirnya nyobain @cosrx Low pH good morning gel cleanser juga. Sebenarnya hype produk ini udah lama banget sih, tapi aku baru cobain sebulan ini 😂😂
.
@cosrx Low pH good morning gel cleanser ini memiliki pH yang mirip dengan pH alami kulit kita, sehingga enggak heran kalau cleanser ini terasa gentle di kulit. Enggak ada rasa kulit ketarik habis pakai cleanser ini ❤️
.
Kabar baiknya cleanser ini juga alcohol free, paraben free, sulfate free, dan fragrance free ✨
.
So far suka banget sama cleanser ini. Buat yang mau baca full review aku bisa baca di blog aku yah (link di bio) 😊
.
.
#COSRX #COSRXLowph #Skincare #SkincareRoutine #SkincareReview #FaceCleanser #Blessed
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I excited to try COSRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream which has green tea as highlight ingredient that good for help reducing sebum (oil) excretions in the skin ❤️
.
So here some review after using it for 3 weeks:
🌿 Fragrance free, sulfate free, paraben free, alcohol free which good news for sensitive skin
🌿 Soothing
🌿 Helps moisturize my oily skin
🌿 no breakout
🌿 It may give slightly tacky feeling when the gel cream dried, but not to the point of being disturbing though
.
.
Key ingredients:
✨ Vitamin B5 (Panthenol) that help maintain skins natural moisture balance, reduce the risk of irritation and inflammation.
✨ Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea) which good antioxidant, hydrating, anti-inflammatory, and good for oily skin
✨ Allantoin which help hydrates skin, and good for oily skin and sensitive skin
.
.
Read my full review on my blog, link on bio 😊😊
.
.
.
#COSRXHydrium #COSRXHydriumGreenTea #Moisturizer #Skincare #SkincareRoutine #SkincareReview #Clozette #ClozetteID #bloggerindo #bloggerPH #blessed
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wanna hydrate skin properly? Hydrating toners can helps hydrating skin and prep skin for the next skincare routine. If you are searching hydrating toner with minimal ingredients, you may interested in #COSRX hydrium watery toner
.
💧 Light texture (feels like water)
💧 Works well for my combination to oily skin (I think this toner will gentle enough and works well for all skin type)
💧 Helps hydrates skin
💧 Minimal ingredients
💧 Alcohol free
💧 Paraben free
💧 Fragrance free
.
Contain
✨ Hyaluronic Acid which can help increase hydration in the skin, reducing the appearance of fine lines, and speeding up wound healing
✨ Panthenol which can help maintain skins natural moisture balance also speeding up wound healing
✨Allantoin which helps hydrates skin, and also speeding up wound healing
.
.
Read my full review on my blog, link on bio 😊
.
.
.
#COSRXHydrium #COSRXToner #Toner #Skincare #SkincareRoutine #SkincareReview #Clozette #ClozetteID #bloggerindo #bloggerPH #blessed
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The body shop almond milk & honey body butter
.
Kalau kalian memiliki masalah dengan kulit kering padahal udah pakai body lotion, mungkin kulit kalian butuh pelembap yang lebih tinggi seperti body butter. Berikut review singkatnya:
.
🥛 Ada kemasan 50ml yg travel friendly
🥛 Ada kemasan 200ml buat di rumah
🥛 100% vegan, 100% cruelty free
🥛 Super melembapkan dalam waktu singkat tapi butuh beberapa waktu untuk diserap oleh kulit
🥛 Meninggalkan rasa "licin" di kulit tapi enggak sampai terasa lengket dimana hal yang wajar untuk produk body butter karena sangat melembapkan
🥛 Mengandung fragrance yang wanginya mirip wangi susu almond yang manis
.
.
Buat review lengkapnya bisa baca di blog aku www.fransiskawenda.com ya ❤️
.
.
.
#thebodyshop #bodybutter #skincare #skincareproducts #skincarereview #skincarejunkie #skincareaddict #crueltyfree #selfcare #clozetteid #bloggerindo #ReviewbyWenda #blessed
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
👉🏻 swipe buat liat hasil swatchnya ❤️
-
Baru sadar lama gak posting #reviewmakeup , so kali ini aku mau share review #eyeshadowpalette @focallure yang burning palette🔥🔥:
.
🔥 Udah terdaftar di BPOM ❤️
🔥 Cruelty free
🔥 Shadesnya cantik
🔥 Eyeshadow ini cukup mudah di blend
🔥 Pigmented
🔥 Bisa dipakai untuk daily makeup, party
🔥 Udah dapat brush eyeshadow juga di dalamnya walau aku tetap lebih suka pakai brush eyeshadow lainnya karena kualitas brushnya
🔥 Harganya cukup terjangkau untuk eyeshadow palette 12 warna dan udah ada cermin di dalamnya
-
Buat review lebih lengkap dari aku, bisa main ke blog aku, www.fransiskawenda.com ya 🤗
.
.
.
#focallure #makeupcommunity #flatlay #slaytheflatlay #eyeshadow #ClozetteID #Clozette #ReviewbyWenda
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Keep skin hydrated with neutrogena hydro boost water gel 💦
.
Here some review after using this moisturizer for two weeks:
💦 It's oil free
💦 Lightweight
💦 Soothing
💦 Not greasy
💦 Easily absorbed through by skin
💦 Helps hydrate my skin
💦 Suitable for my combination to oily skin
💦 Helps control my excess oil
💦 Contain fragrance that smell clean, soft scents
.
Full review read on www.fransiskawenda.com
.
.
.
#Neutrogena #Skincare #SkincareRoutine #SkincareReview #WatsonsPH #clozetteid #clozette #ReviewbyWenda
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My skin looks dull recently (well i'm getting lazy to exfoliate my skin 😂), and now I trying to get more healthy, glowing skin with @luxeorganixph power glow essence toner.Here is some review after using this toner for two weeks:✨ Help reduce blackheads✨ Alcohol & paraben free✨ Contain galactomyces that can helps brighten up tired & dull looking skin✨ Make my skin looks more healthy and glowing✨ Suitable for my combination to oily skin✨ Does not make my skin itchy, red, or break out✨ Contain fragrance (smell like sweet rose for me) that bother me a little, but luckily it quickly disappear in a minute.Full review read on my blog, www.fransiskawenda.com ❤️. #luxeorganix #luxeorganixph #watsonsph #SkincareReview #Clozette #ClozetteID #bloggerIndo #bloggerPH #ReviewbyWenda
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One good choice moisturizer for summer: @thebodyshop body yogurt. I got the almond milk body yogurt one, and here is some review about it:
.
🥛 This body yogurt is no animal testing
🥛 lightweight, even can be applied on damp skin
🥛 Non-sticky
🥛 Non-greasy
🥛 Easily absorbed through by skin
🥛 Contain fragrance that smells like sweet almond milk, but it is not disturbing me
.
Full review read on www.fransiskawenda.com
.
.
#thebodyshop #bodyyogurt #skincare #skincarereview #bloggerperempuan #Clozette #ClozetteID #bloggerindo #bloggerph #ReviewbyWenda #blessed
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top