OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Gen Z- Proud Indonesian-Event hunter by day,Blogger by night. visit my blog at www.Imeldaaf.site

Ternyata foto OOTD pake kamera hape boleh juga hasilnya. Selama ini aku terlalu bergantung sama mirrorrlessku 😌.Makasih @isnadani Udah jongkok-jongkok ambilin fotonya 😘... #ladyuliastyle #clozetteid #modestyaroundtheworld #hijabfashion #minimalistwardrobe
Imeldaaf 18 Sep 2019
gemeeeess ✨
9 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Clozetter @imeldaaf was posing in black and stripes. Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu.
Imeldaaf 28 Mar 2019
thankyou for featuring me!
9 likes
Categories : casual
see more from this collectionClozette Hijab
+ View more details
Thank you again for all Clozetters! Udah nggak malas pakai body moisturizer doong sekarang 💃🏻✨[email protected] #TetapNyaman #ClozetteID
Imeldaaf 28 Mar 2019
thankyou for having me clozette!
2 likes
Categories : entertainment, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Monochrome mood. Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Image shared by Clozetter : @Imeldaaf. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu.
Imeldaaf 13 Nov 2018
thank you for featuring me 😘😘
18 likes
Categories : casual
Tags : monochrome
see more from this collectionClozette Hijab
+ View more details
Sempat melihat keseruan JFW minggu lalu? Yuk, share outfit hijabmu di Hijab Community seperti Clozetter @imeldaaf ini. Ia mengenakan sheer outer untuk menambah kesan elegan pada keseluruhan look-nya.
Imeldaaf 5 Nov 2018
thank you for featuring me 💖✨
11 likes
Categories : festive
see more from this collectionClozette Hijab
+ View more details
Can you spot Donald Duck? #japobsOOTD 🦆
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #ootdindo #lookbook #styleinspo #styleinspiration #ootd4nylonjp #outfitoftheday #streetstyle #패션 #패션스타그램 #스트릿패션 #오오티디 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ
Imeldaaf 26 Oct 2018
so kyoot!
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yeay finally alhamdulillah added another “peach nude” pair of shoes design by @valenciabyenrica ✨Absolutely in luv w/ the elegant classic style from this shoes & i got this baby at @thefthingworld wohoo thankyouuu me lyke it, ohyaaa there are a lots of kece local brand w/ high quality products loh, so check baby! check them out! while still payday moment 🤪👌 #Clozetteid #fashion #Clozetteidreview #TheFThing #TheFThingxClozetteIDReview
Imeldaaf 26 Oct 2018
gemess bgt sepatunyaah 💖
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Udah lama nggak bikin tutorial makeup, kasih ide dong bikin tutorial apa ya enaknya 🤔. #clozetteid
Imeldaaf 26 Oct 2018
🖤🖤✨
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Navy blue is understated cool. Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Image shared by Clozetter : @Imeldaaf. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu.
Imeldaaf 12 Oct 2018
🖤🖤🖤
13 likes
Categories : casual
see more from this collectionClozette Hijab
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top