OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Gen Z- Proud Indonesian-Event hunter by day,Blogger by night. visit my blog at www.Imeldaaf.site

🐼🌨☔️ cwowdy! —— Lightweight Jacket from @kitsymomo #ClozetteID
5 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wearing my daily Shimmering grey @freshkon_singapore lenses to doll up myself.

#GiftFreshKon! 🎁 In just a click, you can now treat your 💝loved ones or your BFF with FreshKon® cosmetic contact lenses easily! 👍🏻⠀
Get them a FreshKon® Gift Card on the 📲 Singtel Online Gifts Platform and enjoy the convenience of buying or sending a gift card with ease! They will also get a complimentary eye check from Capitol Optical worth $45 upon redemption of the Gift Card❣️

Steal this amazing eye-conic beauty deal here: http://bit.ly/FreshKonGiftCard
Voucher is valid only @capitolopticalsg Outlets.⠀ #ladies_journal #clozetteid #clozette #lens #beauty #makeup #mua #grey #doll #motd
6 likes
Categories : makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Seandainya sensasi jerawat semanis cherry, mungkin w gaakan pusying mikirinnya 🙂.Gambar ceri pake: esedonya @colourpopcosmetics Yes Please! + esedo @beautycreations.cosmetics Elsa. #clozetteid #🍒
7 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey kaleeean 💋 Ada yang udah pernah coba @extica.id belum? Aku baru nyobain beberapa produk nya..
.
Sekalian nih, aku bikinin tutorial dan mini review nya ya buat kalian..
.
❤ Fabulous Eyeshadow - Choco Cream 002
3 warna nya wearable buat dipake daily dan udah pasti natural look. Pigmentasi nya juga so far Oke
.
❤ Automatic Eyeliner Pen - Milky Brown
Warna nya cakep, brown ada glitter nya gitu.. Tekstur nya gak terlalu creamy. Jadi pigmentasi nya kurang pop up. Aku berharap dia lebih creamy. Kalau creamy pasti bagus banget deh
.
❤ Lip Cream - Strawberry Cheescake
Warna nya cakep parah!! Di bibir jatoh nya soft gitu.. Suka!! Pigmentasi nya juga bagus sistur
.
.
#luellaartistry #luellatutorial #exticacosmetics #makeupnatural #makeupkoreatutorial #makeuppemula #makeupremaja #makeuptransformation #artsymakeup #colorfulmakeup #koreamakeup #clozzetebeauty #Clozetteid #beautyvlogger #beautybloggerindonesia #beautybloggerbandung #beautyvloggerbandung #bandungbeautyblogger #bandungbeautyvlogger
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nyantai nyantai di @ruangmiku 🌿
.
.
.
📷 @williamiskandar .
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #iphoneonly #studio #portrait #lifestyle #ootd #lookbook #looksootd #fashion #outfitoftheday #ruangmiku #studiomedan
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The sky may looks fake but it’s real! Hahaha 🤣 Kemaren pas staycation di Puncak ada tamannya gitu, jujur aja sih ga niat foto karna panas. Makanya pas matahari lagi ketutupan awan, langsung deh jepret 1-2 foto 🤪 Baru nyadar juga aku udah lama ga post foto “traveling” gini, kangen ga sih? Wkwkwk #BigDreamerWander
.
.
.
#clozetteid #travelblogger #lifestyleblogger #instagrammableplaces #puncakciloto #cilotopuncak #leeminencepuncak #staycation #exploreindonesia #travelerindonesia #lightroom #snapseed #vsco #여행 #여행스타그램 #여행가자 #旅行
6 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selain budayanya yang menarik, Toraja juga diwarnai oleh makanan yang menggiurkan. Yum, lihat saja nasi hitam dan kawan-kawannya yang di-share oleh Clozette Ambassador @sophietobelly ini.Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share juga momen favoritmu.
14 likes
Categories : food
see more from this collectionClozette Lifestyle
+ View more details
It’s been a while since my last outfit post! And that mainstream photo spot, Lol! These days, i’m too lazy to wear good outfit and put the make up on 😂😂
Tap for the deets ❤️
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #ootdindo #lookbook #lookbookindonesia #lifestyleblogger #fashion #blogger #fashionblogger #wiwt #potd #vscocam #eosm10 #lovelife #instagood #streetstyle #potd #eosmdiaries #ggrep #ggrepstyle #cgstreetstyle #streetfashion #setterspace
6 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top