OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger at www.indiranyan.com | Tsunagu Japan Ambassador : www.tsunagujapan.com | Contact to [email protected] or chat me on LINE @indirablog (use '@')

skincare

Dari awal Clinelle resmi rilis di Indonesia udah tertarik buat coba rangkaian Pureswiss Hydracalm. Ditambah waktu iseng coba skin check di website rangkaian ini memang disarankan untuk kulit aku.


Setelah coba beberapa minggu ini emang super cocok banget sama kulit aku! Jadi mau beli cleansing cream dan cream nya buat ngelengkapin biar kulit bisa tetap lembap Dan terhidrasi selama 72 jam.


Review lengkap nanti malam ya di blog aku 😘
5 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
What I brought during work trip earlier this month :


•ElsheSkin Acne Cleansing Wash
•Naruko Rose Hydrator
•Sarange Wingkeu Eye Cream
•ElsheSkin Day Protection Cream
•Insbyn Purifying Sleeping Mask
•Heimish All Clean Balm 5ml (x5)
•Laneige Lip Sleeping Mask (I left this somewhere I didn't even remember during the trip and just use this for 1 week 😫)


7 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
My #skincareroutine since... I think 27th Feb 2017 until yesterday:
💦Hadalabo Gokujyun Foaing Face Wash
💦Nature Republic Aloe Vera Gel
💦Vitacreme Body Milk (not pictured)

Setelah 2 minggu lebih aktivitas di kasur doang, nonton drama-tidur-cek ig-makan ya gitu terus. Udah minta orang di rumah buat bantuin cari skincare yg lain, tp pada nyerah padahal udah dideskripsiin sejelas-jelasnya 😅. Terus setelah (terpaksa) 'istirahat' banyak yang numpuk harus diselesaiin. Alhamdullillah masih diberi kesibukan 😂
Auliatrisakti 14 Mar 2017
nature republic favorit aku banget🍃
3 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
My #pmskincareroutine for the past week :

🌙Senka Perfect Watery Oil.
🌙Wardah Acne Cleansing Gel.
🌙Corine de Farme Gentle Rose Water with #7skinmethod.
🌙Tony Moly Panda's Dream So Cool Eye Stick.
🌙Pixy White Aqua Gel Cream.
🌙Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask.
🌙Koelf Hate U! Red Spot.
🌙Petitfee Oil Blossom Lip Mask.

Ada rekomendasi face wash untuk kulit berjerawat? Kulit aku sudah bosen nih tampaknya sama Wardah Acne Cleansing Gel. Kulit ku gak acne prone banget sih, paling kalau mau datang tamu bulanan 3-5 jerawat gitu muncul, cuma krn kulit tampaknya udh bosen sama yang lg dipakai jd lama banget jerawatnya gak hilang juga 😖

#clozetteid #rasianbeauty #junkie #obsessed #abcommunity #kbeauty
Auliatrisakti 23 Feb 2017
wiww😍
3 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
Cetaphil Daily Facial Moisturizer SPF15/PA++. Pelembab yang lagi aku pakai setiap pagi selama beberapa minggu terakhir. Cocok buat dipakai untuk kegiatan indoor dan yang gak suka pelembab dengan hasil matte, review nya sudah ada di blog. Seperti biasa link di bio 🙆 .
.
3 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
Life saver for some part of my dry skin 💕


#clozetteid #skincarejunkie #rasianbeauty #abcommunity #abskincare
3 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
Hyaluronic Acid is ingredient I love. HA can enhance moisture can revitalize skin’s outer layers so they look and feel smoother and more benefits of HA.Products with HA I use :➡HadaLabo Gokujyun Foaming Face Wash, Cleansing Oil (not pictured), Light Lotion, Night Cream.➡Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid.➡COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence. ー #clozetteid #skincarejunkie #rasianbeauty #abcommunity #abskincare #kbeauty
Bithonk 20 Mar 2017
8 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
Current opened face wash :👉A'Pieu X Rilakkuma Milk Moist Cleansing Foam.👉Hadalabo Tamagohada Makeup Remover + Face Wash*.👉Pixy Facial Scrub Dull Off Polish.👉Hadalabo Gokujyun Foaming Face Wash*.👉Cetaphil Gentle Skin Cleanser*.👉Wardah Acne Cleansing Gel*.👉Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash.👉Piolang 4D Pore & Balance Solution (mostly use this for washing brush) *repurchased 2 to 3 times. ー #clozetteid #skincarejunkie #abcommunity #abskincare #rasianbeauty #skincareobsessed #スキンケア #スキンケア用品
5 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details
Been using this Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask since the first day of February. My plan is to make a blog post of this next month 😽Haven't posted my recent #nightskincareroutine because the products packaging mostly in silver, make it hard to potographed because you can see everything around at the packaging. My pm routine is :🌙Heimish All Clean Balm🌙Cetaphil Gentle Skin Cleanser🌙Hatomugi Skin Conditioner🌙Klavuu White Pearlsation Serum🌙Shiseido Ibuki Sleeping Mask 🌙Utama Spice Lip Balm Cocoa #clozetteid #skincarejunkie #abcommunity #abskincare #rasianbeauty #skincareobsessed #skincareregime #スキンケア
Bithonk 20 Mar 2017
11 likes
see more from this collectionskincare
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top