OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
If you were born in the 90's, this style might be for you. Today , I'm going to give you a few tips to achieve the 90 's retro street casual look with neutral colors outfit.
•
These are a few tips you need to know to achieve the stylish and polished 90s casual street look:
•••
1. Wearing a blazer with patterns such as plaids/stripes might help to enhance your complete look.
––
2. Something cozy, warm, and comfy shirts or turtle neck will work. But, make sure it is a basic color and simple with no patterns or any eccentric symbols on it.
––
3. As for the bottom, you can wear a baggy jeans/oversized ones or if you wanted to be more chill, you can wear 3/4 knee shorts.
––
4. Remember to wear socks. But at this point, it doesn’t have to be a bright or eccentric ones.
––
5. Essentially, to get this neutral color feel, what you need to know is just wearing a simply similar neutral color scheme from top to bottom.
•••
So, how was it? Super easy right? Let me know what you’re thinking or maybe you have other suggestions? Share your thoughts on the comment section.




#90sretro #90sstyle #ootdformenindo #lookbookindonesia
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
DOES IT COUNT AS A PICNIC KIND OF THING? IDK, BUT AT LEAST I HAVE MY COMFY SOCKS AND CUTE WEEKLY PLANNER ❤️ •Ini rekomendasi aku nih buat kalian yang suka banget untuk tulis weekly journal/planner dengan gaya aesthetic yang lucu lucu, nah mending kalian cek ke @sunnytown_id ☀️––And swipe to see all the cute stickers. Plus, di dalam bukunya sih designnya lucu banget.•••• #menswearinspired #sekotakcinta #bersamalokal #folkaland #menfashionposting #menfashiontips #menstylegoals #mensoutfitstyle #retrourban #urbanstylegents #urbandandy #clozetteid #theshonet #menaboutfashion #menstylepage #ootdmenstyle #gentwith_ #outfitdiaries
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
TAKE ME BACK TO 2019, AND I REALIZED THAT, IT IS ALMOST MID OF 2020. TIME FLIES SO FAST. • Share your favorite 2019 moments 🤗




#capsulewardrobe #menfashionpros #menfashionsclub #outfitposts #menaboutfashion #worldwidebloggerstyle #asianmenstyle #urbanfitters #retrostyle #urbanretro #clozetteid #theshonet #menfashioner #indofashionpeople #menswearguide #menswearblogger #menweardaily
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
HOW ARE YOU GUYS? WHAT A LOVELY DAY ISN’T IT? ❤️ •Recently, I fell in love with my new socks from @stikuy . It is so comfy and super cute. Bahan kaos kakinya sendiri juga super comfy, meskipun dia terlihat tebal. Stikut menggunakan bahan Cotton spandex dan menggunakan teknik jahitan di setiap patternya. ––
Go check them out 💕(TAP FOR MORE DETAILS & SWIPE TO SEE THE VERY CUTE SOCKS 🧦)




#sekotakcinta #bersamalokal #folkaland #menswearblogger #mensfashionshub #menfashiontips #menstylegoals #mensoutfitstyle #retrourban #urbanstylegents #asianblogger #simplydapper #retrodandy #menaboutfashion #menstylepage #clozetteid #theshonet #outfitdiaries
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
DON’T WORRY, JUST TAKE A SIP OF COFFEE, AND YOU’LL GET BETTER ❤️ ☕️ • By the way, maklum lah ya, udah gak ada stok foto, tapi dari lubuk hati yang dalam ini ingin sekali upload foto hahahaha so here it is.––My throwback coffee moment with @kopi.pikopi•••• #throwbackstyle #modernmenstreetstyle #igstyleblogger #mensfashionshub #menfashiontips #menstylegoals #mensoutfitstyle #retrourban #urbanstylegents #mensblog #clozetteid #theshonet #menaboutfashion #menstylepage #ootdmenstyle #gentwith_ #outfitdiaries
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I JUST DON’T KNOW WHAT TO
WRITE ANYMORE.
• Di satu titik, merasa kayak gak tau mau tulis caption apa lagi. So, gimme the caption please 😉
(T shirt by @untrueofficial )




#menswearinspired #mensfashiontrends #menfashionposting #mensfashionshub #menfashiontips #menstylegoals #mensoutfitstyle #retrourban #urbanstylegents #mensblog #simplydapper #dandystyle #menaboutfashion #menstylepage #ootdmenstyle #gentwith_ #outfitdiaries
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
360° DEGREE HEAD ON VIRTUAL PHOTOSHOOT: CAN YOU WHICH WAY I’M LOOKING AT ?(📸. @kevinwijayapukarta & @dionelvinn )• Oo and the time you get, spread it for positivity, not negativity.•••• #whpmovement #thisweekoninstagram #fashionmenstyle #mensfashionshub #virtualphotoshoot #visualcollective #mensoutfitstyle #retrourban #urbanstylegents #visualstyle #simplydapper #dandystyle #menaboutfashion #menstylepage #ootdmenstyle #clozetteid #theshonet
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
REMINISCING 2019 MOMENTS, AND HERE WE ARE, ONE OF MY FAVORITES AND REMINDERS FOR YOU ✨ • Just so you know that, you don’t need someone’s approval to become yourself. Dan buat kalian yang masih suka untuk judge or disrespect someone’s personal interest, mendingan kalian lebih baik diam dan yaudah gak usah berkata apa apa gitu. Kalau gak suka (postingan seseorang) then just don’t double tap it. Kalau gak suka sama orangnya yang ada di depan mata, then just ignored and try to respect at least.
––
Don’t bombarded a negative comments guys. Setiap orang punya tastenya dan stylenya masing masing 🔥




#thisweekoninstagram #throwbackphoto #menswearjournal #whpcommunity #mensfashionshub #menfashiontips #menstylegoals #clozetteid #retrourban #urbanstylegents #theshonet #simplydapper #dandystyle #menaboutfashion #menstylepage #ootdmenstyle #gentwith_ #outfitdiaries
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
NEW T-SHIRT ALERT 🚨 FOR YOUR SOCIAL DISTANCING MOMENT 😉 •Ini dia nih kaos social distancing dari Dach yang dibikin khusus untuk campaign mereka yaitu “Donate with Dach”. Hasil penjualan kaos ini akan digunakan untuk membuat APD dan akan diberikan untuk tenaga medis yang membutuhkan. Kalau kalian membeli kaos ini, artinya kalian sudah menyumbangkan 1 APD untuk para pejuang Covid 19. Yuk buruan ikut “Donate with Dach”.
––
Help us to help them




#donatewithdach #menswearinspired #menfashionposting #mensfashionshub #menfashiontips #menstylegoals #mensoutfitstyle #retrourban #urbanstylegents #theshonet #clozetteid #dandystyle #menaboutfashion #menstylepage #ootdmenstyle #gentwith_ #outfitdiaries
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top