OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Saya suka beauty, lifetsyle dan sharing beberapa pengalaman tentang menjadi ibu. Gak terlalu serius kok santaaaai, tapi jangan lupa dibaca. Follow instagram saya di @karinaorin dan kunjungi www.karinakamil.com

My Artwork 😍❤️ by @gwyn.k _____________ #clozetteid
4 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy sunday!Yha caption klise sih, but enjoy before it changes to monday 😋 #karincoyootd #clozetteid
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sama-sama Kamil tapi bukan saudara, ya kita 🤣🤍✨ #makmakindie2020
____________________
#clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another trying to add color to my feeds. Eh coba di swipe swipe laaah ➡️All oufit from @sahabatrona ❤️Photographed by @tgaars 📷___________________ #clozetteid #sahabatrona #karincoyshakilastyle
4 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#ShadesOfKarincoy Edisi 11. Beautycrime @sorabelofficial 01 Psy Choco2. @getthelookid Infallible Pro Matte Liquid Lipstick Les Chocolats 862 Valupto Choco (kayanya udah gak keluar lagi deh)3. @thebalmid Meet Matte Hughes Long Lasting shades Adoring4. @arra_beauty shades Lume5. @maybelline Staymatte Ink 50 VoyagerSwipe untuk tau warna-warnanya setelah dipake dibibir 🖤_________________ #clozetteid
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“Elo kan yang ngomongin gw diperosotan?”tapi budek 🤣Eh iya ini tuniknya dari @sahabatrona loh ughtea cocok gak sih di gw?____________________ #sahabatrona #clozetteid
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Seni untuk bumi. #lifelessplastic
#clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kangen juga nyablak bareng ughtea 🤍 #clozetteid
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Masih cocoklah ya umurnya kaya angka di pintu 😋 #karincoyootd #clozetteid
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top