OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

really fall in love with all beauty product, fashion style and also i'm a food lover :)

“You are busy doubting yourself, while so many people are intimidated by your potential.” Push on, believe in yourself even if no one does ! 🤗
.
.
.
.
-
📸 @priscaangelina .
.
. .
.
.
#style #steviewears #collabwithstevie #swim #beauty #clozetteid #staycation #pool #gateaway #steviewears #zalorastyleedit #Steviesummervacay #iphoneonly #lifeofadventure #chasinglight #fashionista #wanderlust #artofvisuals
10 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Makin hari nama kopi-kopi di luaran makin lucu2 dak unik ya gak sih?-Ini ada @kopinang.kauhariini 😜Disini (slide gambar ke dua yaa) ada Es Kopi Susu, Hi Brown Sugar Kopinang yang isinya ada campuran susu, kopi, brown sugar dan uniknya ada peanut butter biskuit as a topping. Rasanya unik banget kyk makan roti kacang gituu.-Satu lagi ada Es Susu Regal yang ini kesukaan mas Nara hahaha liat igsku yaa dia yg minumin akhirnya sampe abis. Fresh milk soalnya kan yaaa seger buat anak2 juga.-Jadi mau @kopinang.kauhariini ? Jawabannya "katakan ya" 😜ada tuh digelasnya.- #clozetteid #fotokopi
5 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
The Completely Incomplete Guide to Dressing Like You’re in a BLACKPINK Music Video
BLACKPINK iN yOuR ArEa.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from stylecaster.com
9 likes
Categories : others
+ View more details
Belanja skincare dan make up di Watsons sekarang nggak usah mikirin tabungan lagi karena dengan cashback kamu bisa jadi super hemat! Lihat info lengkapnya pada bagian Premium Section aplikasi Clozette. Bagi yang belum memiliki Clozette App, kamu bisa download di sini https://go.onelink.me/app/clozetteupdates. Jangan lewatkan info seputar acara dan promo dari brand/store lainnya di Updates section.
RheinaArthaDIka 18 Sep 2019
yeay
12 likes
Categories : skincare
Tags : clozetteupdates
see more from this collectionClozette Updates!
+ View more details
Spending my last Sunday right with @boxypens.id 🖌📚❤️ I definitely had too much fun learning about the basic brush lettering. Then, for the first time in forever, using @poscaoficial doing script-lettering on acrylic! 😬
Thank you @boxypens.id @noveliart.id for the opportunity!
.
.
📷 aesthetically taken by @chelsheaflo
#clozetteid #handlettering #scriptlettering #boxypens
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Varian lavender, jasmine, dan rose dari L'Oreal Extraordinary Oil! Mana wangi bunga favoritmu, Clozetters? Simak Beauty Update ala clozetters lainnya hari ini di Beauty Community. Image shared by Clozetter @nandatiara15. Yuk, share juga beauty product favoritmu bersama Clozette.
8 likes
Categories : hair
see more from this collectionClozette Beauty
+ View more details
Breastfeeding moms cannot gain weight - that’s a myth! Or an overly-simplified statement. Yes, breastfeeding helps you lose more calories. But you can still gain weight if your calorie intake is more than what you burn.That said, if you maintain a healthy lifestyle and balanced diet (note that it is not recommended for breastfeeding moms to go on a strict diet because what you eat affects your baby’s main source of nutrition), it does help keep your overall body weight and fat in check. I still have 2.5kgs over my pre-pregnancy weight but to my surprise, according to the thorough BMI check I did today, I’m already 2 kgs below the ideal body weight and my fat mass is just in the middle of the normal range for women my age. The perks of breastfeeding, I guess!Anyway, setiap ngepost sepatu ini pasti ada yang nanyain. Ini merk Rubi yang suka ada di Cotton On, tapi udah lama banget kayaknya sih udah gak ada sekarang.Kalau atasan ini bisa beli di @basicbynash yah, bukan nursing top tapi nursing-friendly karena modelnya bisa dibuka depannya. Fittingnya juga bagus bikin keliatan kurus.Tote bag dari toko BABYFB di Shopee dan aku masih punya promo code ya kalau mau belanja di situ. Check di highlight “PROMO CODE”. #clozetteid #ootd #ootdmommy #9monthsold #nursingfriendly #momblogger #honestmothering
4 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
The Instagram Girl's Guide to Dubai
What to see, do, and—more importantly—take pictures of in this extra desert oasis.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from marieclaire.com
9 likes
Categories : travel
+ View more details
Happy birthday, Angel-lita, nak haipbis hati rillakuma 🎁🧸🎂 @customcakesurabaya .. #clozetteid #birthdaycake
4 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top