OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Happy-go-lucky girl who loves the harmony of colors, patterns and musics... blog: www.mellarisya.com

Instagram

Too glam to give a damn #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ada yang tanya, “kakak dulunya atlet ya?” Iyaa emang pernah jadi atlet cabang tarik ukur perasaan dan juara cabang lari dari kenyataan 👀🤣🤣🤣Btw loving my ootd in suit and denim, and all of these gold plated accessories. #clozetteid #ootd
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Valentine bukan budaya kita, budaya kita tuh nanya kapan wisuda, abis tu kapan kerja, kapan nikah, kapan punya anak, kapan punya anak part 2, kapan punya anak part 3, kapan punya cucu 😬 abis tu hmmmm kapan apa lagi🤣 #clozetteid #ootd
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ano sora.. #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Grocery shopping gone wrong #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My weird little universe. #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dah dah.. janji yg trakhir ni🤣✌🏽.Pengen bikin foto ala2 pinterest gitu 🤣 tadinya poto pake kamera tp kok ya pake iphone lbh cuco. Btw testing preset baru, pengen tone foto yang warm sunset gitu dgn sentuhan vintage/retro. 😳............ #clozetteid #ootd #ootdfashion #ootdhijab #ootdhijabindonesia #hijabfashion #ootdindonesia #fashionblogger #ootdideas #poseideas
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Anak scott emulsion😊🙏🏼 #clozetteid #ootd #ootdhijab #ootdfashion
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top