OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

Jangan lupa berjemur, sobat!

Aku biasa berjemur di belakang rumah aja sambil stretching dan lari kecil-kecilan muter2

By the way aku lagi seneng banget pake lip paint dari @fentybeauty shade Uncensored. Kapan2 ku bahas di blog ya lipen ini

#niiasantoso #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
How are you, guys?I'm finally back after 6 months! Phew.. never have I ever imagined uninstall my Instagram and not using it for months! But I did it! Not gonna lie but I feel much happier 😋--I'm back for now, just to check on something and no I'm not gonna use Instagram as much as I used to. But I'm happy to be back here-- #niiasantoso #niiatravels #travelblogger #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Crazy monday!Stay safe everyone! #clozetteid #niiasantoso
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🌻Ini makeup Agustusan kemarin 😅Ceritanya filming GRWM sekalian wear test cushion Make Over!--Videonya uda tinggal finishing aja sih, trus tinggal upload!-- #beautybloggerindonesia #clozetteid #cchannelbeautyid #beautiesquad #beautygoersid #makeupindonesia #makeoverpowerstay #cushionmakeover #ragamkecantikan
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#niiatravels
Jangan pernah takut untuk Solo Travelling! Asalkan semua sudah dipersiapkan dengan baik

Buat beberapa rencana dari Plan A, Plan B, Plan C untuk mengantisipasi jika ada hal yg tidak kita inginkan terjadi

Kalo kamu suka "ME TIME", punya jiwa petualang, dan ga gampang panik, trust me kamu akan suka sama Solo Travelling!
--
#solotravelling #balivacation #baliindonesia #travelblogger #clozetteid #travelling
see more from this collectionInstagram
+ View more details
CUSHION MAKE OVER!--Telat ngga sih review ini?😅Yaudahlah ya baru pulang Indo awal bulan kemarin soalnya dan langsung beli si cushion @makeoverid ini untuk dicobain--Video lengkap di youtube Niia Santoso ya!--By the way aku pake shade N30 Natural Beige-- #niiasquicktutorial #cushionmakeover #clozetteid #cchannelbeautyid #makeovercushion #makeoverpowerstay #ragamkecantikan
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🌿If you're having a bad mood, have a rough day, try to take a deep breathe and smile!-Smile and think something that makes you grateful for even when times are tough!--I already uploaded this makeup tutorial! Just scroll down through #niiasquicktutorial--@cchannel_beauty_id #cchannelbeautyid #clozetteid #ragamkecantikan #dailymakeup
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Independence Day Indonesia!--It's my first time celebrating Independence Day from another country! Lucky me, I still can see people do traditional games such as Balap Kelereng, Tarik Tambang, Pensil & Botol etc--I'm so happy that I can also join the Saman Family to do Saman Dance today! ❤ I know my dance is far from perfect, but I'm willing to learn more!! Never stop learning!-- #indonesiaindependenceday #clozetteid #theshonetinsiders #niiasantoso
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
☀️Lagi suka pake warna lipen yang cenderung ke orange warnanya! Terus ditambah lip gloss diatasnya (dikiiit aja!)--Lip cream from @myred_a shade 856Lip gloss lupa dari brand apa nanti ku update lagi-- #clozetteid #cchannelbeautyid @cchannel_beauty_id #beautybloggerindonesia #summermakeup #freshmakeup #niiasantoso #ragamkecantikan
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top