OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

IG: RaishaTjokro Utube: Raisha Tjokro I sold my soul to fashion and married to Make up

Instagram

Wear something that elevate you babe
.
Top by @privileged.collection
.
#ootd #fashion #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I am feeling the pleats vibe today
.
Outfit by @herstryofficial
.
#ootd #clozetteid #fashion
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
POSITIVITY AT ITS BEST!
.
Top by @callathelabel
Pants by @atsthelabel
Inner by @meramera.studio
.
#clozetteid #fashion #ootd
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just want to sayI hope you guys have an amazing dayloved by everyone around youAble to solve your problemsBeing treated nicely by everyoneEat well and have a full bellyAndHave a good metabolism 💩. #LOVEYA #clozetteid #mondayspirit
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku tuh kulitnya kering banget, jadi kalo nyari sabun atau lotion harus yang pas. Apalagi cuaca Jakarta sekarang lagi panas banget, jadinya makin sensitif dan kering kulit aku. Aku sekarang udah pake Sabun dari @aveeno_id sekitar 2 mingguan, dan aku liat ada perubahan dikulit aku, kulitku jadi lebih halus dan habis mandi pun tetap lembab. Aku rasa gara2 ada kandungan triple oats complex dan Natural shea butternya yang bikin kulit aku jadi lebih baik lagi. Aku saranin banget untuk temen-temen yang kulitnya sensitif atau kering untuk coba sabun dan lotion dari @aveeno_id. #aveenoid #review #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
KNOW YOUR WORTH
.
You must find the courage to leave the table if respect is no longer being served
.
#Selflove #bemyguest #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lately I’ve been into statement jackets, it can make the simplest outfit have more personality
.
Tassel Jacket by @herstryofficial
.
#ootd #fashion #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My jacket have more personality than the rest of us
.
Starry pearl jacket by @herstryofficial
📸 @indra613
.
#ootd #fashion #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Share a little lovin with Mba @yeriafriyani the founder of one of my favorite brand in this world @callathelabel . i am your Number one fans and supporter mbaaa! I to you (aku padamu) ❤️
.
Special thanks untuk @neeaelvira yang udah mengadakan acara ketemu2 lucu di restaurant @bifrais yg dimana beef chili balinya dan BBQ crispy spinach bikin nagih
.
#incallawetrust #ootd #fashion #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top