OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

IG: RaishaTjokro Utube: Raisha Tjokro I sold my soul to fashion and married to Make up

Instagram

Indulging my self with “Crunchy Crunchy” ice cream from @orbitgelato, Perfect for hot weather. The taste of this ice cream is so rich, perfect sweetness, and i love the texture too
.
#orbitgelato #clozetteid #foodreview
see more from this collectionInstagram
+ View more details
PUAS BNGT SAMA HASILNYA!Seneng bngt deh kemaren dapet kesempatan untuk nyobain treatment Photo Facial ala #TeamPaola di @zapcoid muka aku yang kusut jadi keliatan lebih fresh dan dewy! Also, salah satu manfaat dari Photo Facial itu adalah mengurangi produksi minyak yang berlebih dan juga mengecilkan pori2. Kamu bisa cek sendiri before and afternya tinggal swipe foto aku aja.Aku akan membuat video review treatment ini di Youtube Channel aku, bisa langsung klik aja link di Bio aku ya! And thank you untuk @clozetteid Udah ngajak aku untuk nyobain treatment ini . #ZAPpertamaku #TeamPaola #ZAPPHOTOFACIALGLOW #TEAMPAOLA #Clozetteid #ZAPXClozetteIdReview #ClozetteidReview #ClozetteXZAP
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pusing aku tuh mati lampu melulu, jadi gak bisa ngeblow rambut, gimana guys strugglenya kemaren dan hari ini yang listriknya padam, masih sehat?.Inner top @nataliakiantoroOuter top @maryalleofficial Skirt @callathelabel Styled by @sartob Event by @theshonetLocation at @fashionlinkgram. #ootd #theshonet #clozetteid #fashion #drama
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
In love with this swimwear from @summerchicks.id ,i love the material, prints and design (i love how it covers most of my fatness haha)
.
Thank you so much @summerchicks.id for my new swimwear! I absolutely adore it
.
#summerchicksid #swimwear #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Don’t worry about people who talked about you behind your back, because god is going to bless you in front of their faces
.
TAP For Details
.
#blessing #ootd #fashion #clozetteid #theshonet
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Did you ever look so LIT to the point where you don’t want to go home because you felt like not enough people saw you? Can anyone relate?
.
Wearing Portray set by @atsthelabel
.
#selflove #narcissistsunday #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jujur, agak aneh sih gue ngeliat foto gue nyengir gini, soalnya gue gak biasa foto senyum sambil keliatan gigi. Alesannya, karena gue gak PD soalnya gigi gue sebelumnya rada kuning gara-gara keseringan konsumsi kopi dan teh, belom lagi makan2an yang ada kunyitnya. Tapi, sekarang gue udah lebih Percaya diri untuk senyum yang keliatan gigi semenjak gigi gue di bleaching di @odadentalclinic .Prosedurnya hanya 90 mnt, gak sakit sama sekali palingan pas proses bleachingnya rada anget doang tp justru malah bikin nyaman, lalu dokternya dan staff lainnya sangat amat ramah. Gue paling puas pas liat foto sebelum dan sesudahnya gigi gue pas selesai treatment, rasanya pengen senyum terus hehehe. Highly recommended untuk semua yang mau mempercantik gigi ke @odadentalclinic selain bleaching mereka juga bisa pasang Veneer yg temporary dan permanent juga. THANK YOU DR.ODA AND TEAM FOR GIVING ME CONFIDENCE TO SMILE BRIGHT AGAIN!.SWIPE RIGHT TO SEE THE BEFORE AND AFTER. #odadentalclinic #beforeandafter #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Always put an effort on your outfit, because personality isn’t the first thing people see
.
Portray set by @atsthelabel
.
Today they launch a new collaboration with @sergeantkero And @mkoesnadi Stay tune!
.
#ootd #atsthelabel #clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Don’t forget to drink water and get some sun. You are basically a houseplant with more complicated emotions
.
Top by @storyofrivhone
.
#storyofrivhone #fashion #ootd #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top