OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

She's a fashion, beauty, travel, flower and culinary enthusiast on a mission to travel and explore the world! Check out my personal site: www.steviiewong.com @steviiewong

Been using this @laurent.id bath set for quite few months lately and I loveeee them so much!
Favoritku yg body lotionnya, teksturnya ga lengket dan cepet banget nyerep di kulit. Perfume nya natural banget ngga lebai, harum susu fresh manis gituu 😋 Plus harganya suupppeerrr affordable guys! Tapi yg paling penting ttep benefitnya, kulitku jadi keep moisturized terutama kulit tangan dan kaki 🖐👣 Thank you @laurent.id 🌹🌹
#laurentid #skincareroutine #clozetteid #lykeambassador
Steviiewong 29 Nov 2017
pretty
kerenejesica 31 Jul 2018
ini emg enak daridulu babe
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Who cares what people say? Dress however you want despite the norms, etc. If dressing is a certain way that makes you happy then do it. Who is anyone to stop you right? #clozetteid
Steviiewong 22 Jul 2017
cute
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
@cosmogirl_ind May issue🙏. Haven't got a chance to post about this (di bali majalahnya agak susah di cari :'). Btw, I'm preparing a blog post about my deep thoughts. It'll up on Sunday🙆💙 #clozetteid #styleblogger
MichellaGeorgia 14 Jun 2017
woohooo
Steviiewong 15 Jun 2017
😍😍😍 yeayyy
10 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
We are designed to get Vitamin D from the SUN, not vitamin D fortified cow's milk or Flintstone's chewables - Dr. Al Sears, MD #clozetteid
📷 @shindyursula .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #exploreBaliwithMariaistella #outfit #fashion #blogger #love #life #dress #jumpsuit #summer #fashionblogger #fashiondesigner #fashionmodel #vscocam #vsco #vscodaily #daily #likeforlike #potd #pictureoftheday #sunkissed #dailyfashion #summer #summerdress #inspire #outfitinspiration
Steviiewong 15 Jun 2017
😍😍
8 likes
Categories : party
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ada 3 produk untuk kulit sensitif untuk digunakan sebelum memulai rutinitas makeup. Apa saja ketiga produk tersebut? Baca selengkapnya di sini http://bit.ly/2q8OVRK. Untuk kamu yang berkesempatan untuk mencobanya, jangan lupa share pengalaman kamu di kolom komentar juga ya!
View 23 more comments
tiaranab_ 15 May 2017
Aku suka banget sama Sunblock nya
sefiiin 16 May 2017
Suka banget sama produk-produk Avene :D
TitazTazty 30 May 2017
Thermalnya andalan banget. ada ukuran kecil yang bisa dibawa kemana-mana. Kulit tetap fresh dan terawat walau mobile seharian :)
deemiiaa 19 Jun 2018
suka banget sama product satu ini ❤
35 likes
Categories : skincare
Tags : clozettereview
see more from this collectionClozette Review
+ View more details
Menjawab kebutuhan para perempuan pemilik kulit sensitif, brand skincare premium dari Perancis, Avéne memberikan tips seputar bagaimana merawat kulit wajah yang baik dan benar sebelum ber-makeup. Yuk, baca selengkapnya di http://bit.ly/2pDKj2c. Untuk kamu yang berkesempatan untuk mencobanya, jangan lupa share pengalaman kamu di kolom komentar juga ya!
View 13 more comments
yennitanoyo 13 May 2017
Aku suka banget sama produk-produknya avene apalagi thermal spring water dan cold cream lip balm nya ❤
tiaranab_ 15 May 2017
Sebagai pemilik kulit sensitif
sefiiin 16 May 2017
Susah banget lho punya kulit sensitif, untungnya udah ada produk-produk terbaik Avene.
TitazTazty 30 May 2017
seru deh bisa dapat tips dan trik dandan kece buat kulit sensitif :)
27 likes
Categories : others
Tags : clozettereview
see more from this collectionClozette Review
+ View more details
ARTICLE
Classic Style: Buy Less Choose Well & Make It Last!
This post is about how to downsize your closet, to built it up with quality, create your own personal style and to shop more wisely 😍 Se...
ItaChenn shared this article
from flawlesschen.blogspot.com
Steviiewong 17 Apr 2017
my babe
16 likes
Categories : others
+ View more details
Adik yang sangat kuat 😂😂 First time met her tapi langsung sama2 nunjukin sisi yang seharusnya tidak ditunjukkan #gagaljaim 😂 We went to Akihabara but decided to leave because it was freakin' samuiiiii 😵
.
.
.
#clozetteid #akihabara #tokyo #japan #japanloverme #ggrep #fashionbloggers #fbloggers #bbloggers #travelblog #japantravel
Steviiewong 17 Apr 2017
cutie
hisafu 18 Apr 2017
always love ur hairrrrrrr 😍
KaniaArda 19 Apr 2017
lucu sekalii
20 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top