OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty and Fashion enthusiasm who loves to travel and being captured by camera

Uda seminggu nih pake serum rekomendasi kalian ✌🏻Yup! Lash & Brow Enhance Serum dari @DeBiuryn_dermacosmetics ✨Biasanya Manda pake sebelum tidur, dan ternyata alis dan bulu mata beneran terlihat lebih tebal dan panjang dong! Waktu curly eyelash keliatan 🥰 Pas baca kandungannya, ternyata serum ini mengandung kompleks Peptide Hyaluronate, Aloe Vera, dan Ginseng untuk menutrisi bulu mata dan alis agar tetap sehat, terlihat lebih bervolume, dan tidak mudah rontok. Ini cocok banget buat yang suka pake pensil alis atau maskara 🙌🏻Pantesan ajaaaa… Terus yaa serumnya ini gak lengket sama sekali dan fragrance free! Kuas aplikatornya juga lembut dan gampang digunakan. Harganya pun affodrable cuman Rp85k dan bisa dibeli di websitenya DeBiuryn.com atau official store DeBiuryn di Shoppe dan Tokopedia 👌🏻 #KulitSehatCantiknyaKita #DeBiurynDermaCosmetics #DeBiurynLashBrow #SurabayaBeautyBlogger #JakartaBeautyBlogger #BaliBeautyBlogger #BloggerSurabaya #Clozetteid #WorkWithTorquise
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🗓 Our 2nd Anniversary Actually this’s my 1st time passing 2 years in relationship. Well, Time sure flies so fast when i’m with y. Gonna Thank you for your patience, honesty, loyalty, guidance and many more for these past 2 years. I Also sorry for not be with y today 🥲Let’s get along @jovassago 🃏..📸 @nicholasreynaldi12 💄 @byalexisc 👗 📍 @myhome_studio @myhome_studiowest.. #Clozetteid #coupleshoot
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Friday means Time To Pamper Yourself 💆🏻‍♀️
Kali ini manda ke @salsabeautycentre One stop beauty from head to toe 👌🏻
Jadi ada 3 lantai :
Lt 1 - Salon
Lt 2 - Beauty Clinic
Lt 3 - Spa & Massage
Setelah konsul dgn dokternya, manda nyobain IPL Rejuve yang berfungsi sebagai anti aging dan anti-wrinkle ✨
Treatmentnya kurang lebih 1 jam an dan hasilnya bisa langsung terlihat!
Kulitnya jd lebih cerah, sehat dan lembab 🥰
Mumpung April ada special disc 30-35% langsung aja cuss deh 🙌🏻
Oh ia, Konsul Dokternya FREE yaa~
.
.
.
#WorkWithTorquise #SurabayaBeautyBlogger #JakartaBeautyBlogger #BloggerSurabaya #Clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gimana 1st day puasa?
Yg semangat ya, tinggal beberapa jam lg buka puasa 🙏🏻
.
.
👟 @kedsindonesia @kedsindonesia
📍 @yoikona.id
.
.
#BloggerSurabaya #SurabayaBeautyBlogger #JakartaBeautyBlogger #Clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Search a gift for your loved one?
How about a Birthstone accesories!?
@byinviteonlystore just launch birthstone necklace n bracelet on late March !
It’s crafted carefuly, with elegant design and 18k pleated gold.

Since it’s a birthstone, each month stone will be different. MINE ?
Emerald - Emerald is known as the “stone of successful love”. It brings loyalty and provides for domestic bliss. ... Emerald stimulates the heart chakra, having a healing effect on the emotions as well as the physical heart. It ensures physical, emotional and mental equilibrium, bringing harmony to all areas of ones life.

Swipe to see the closer look 👌🏻
.
.
.
#internationalwomensday #ByInviteParty #ByInviteOnly #TorquiseWear #BloggerSurabaya #Clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Penting banget buat selalu pakai sunscreen! 😎Selain Melindungi dari UVA n UVB, bisa mencegah penuaan dini juga mencegah kanker kulit loh! Belakangan lagi pakai @bananaboatindonesia AquaMereka ada 2 variant gitu: ☀️ Hijau : Bisa untuk makeup base, daily used☀️ Biru : Untuk long activities, seperti kegiatan outdoor danolahraga.✅ Teksturnya ringan, lembut, wanginya juga enak! ✅ Tanpa Oxybenzone dan Paraben.✅ Tidak menggunakan minyak dan alkohol.BananaBoat Aqua SunScreen sudah bisa dibeli di online dan offline store kesayangan kamu 💋.... #BananaBoatAqua #SimplyProtect #BloggerSurabaya #SurabayaBeautyBlogger #JakartaBeautyBlogger #WorkWithTorquise #Clozetteid
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Today #ootd 👋🏻
My height around 171cm and it’s pretty difficult to find stylish jeans that fit on me 🥲
But it’s over now!
Since i know @theposeofficial
As u can see on the pic, it’s fit on me!
The long, the size and this’s high waist one!!! Pretty rare 🙌🏻
When ordered, i request to get ripped on the knee (yes you can custom it)!! ✌🏻
The fabric also very comfy.
Seriously u gonna love it like i do 🥰
Just check them out since there’s various design~
.
.
.
.
#OotdIndo #BloggerSurabaya #fashionblogger #TorquiseWear #Clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The long weekend it’s over. Did u have a good time? Well, I had a pleasant staycation in @dafampacificcaesar ✨Warm welcome n good service ✅Their location also near to some attractions ✅I also tried @canting.hdpcs and it’s pretty good ✅Swipe to see the room tour n @canting.hdpcs on 2nd floor ambience ✨Don’t worry @dafampacificcaesar already with “covid 19 protocol” even got CHSE certificate!!! ... #HotelSurabayaTimur #Hotelreviewer #BloggerSurabaya #Surabaya #WorkWithTorquise #Clozetteid
Categories : travel, food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I’m ready ✨Wanna show you my new nails. Well, Nail art kali ini request diombre gitu. Terus, warna yang manda pilih itu ungu biar dpt kesan dreamy. 🌙Pengerjaannya detail banget dan impress sama hasilnya yg beyond my expectation ✨ Persis banget kayak Japanesse Nail Art 🇯🇵 Super Sukakk!!! Swipe to see it closer~ 💅🏻 @lunails.id ...💄 @lilopurplelicious ( My suppa talented sis ) #SurabayaBeautyBlogger #JakartaBeautyBlogger #JapaneseNailArt #BloggerSurabaya #Clozetteid #WorkWithTorquise
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top