OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty & Fashion Enthusiast. Visit the blog: everythingaboutbella.blogspot.com

CLEAN & SUPER EASY GLAM makeup! 👌🏻 Just clean flawless base, glowing highlight, soft smokey eyes, and statement lips..Featuring this cute purple marble sponge from @iamaddicted & gorgeous gorgeous lashes from @ruvvlash ♡.Use sponge tip to blend your concealer when spot concealing! Kalo pake ujung sponge itu blending concealer jadi super cepet dan flawless. Kalo aku bikin video terpisah untuk kasih liat kalian cara aku spot concealing, what do you think? YAY/NAY?!.Blend pake cotton bud juga kalo pake lipstick supaya hasil akhirnya lebih soft and smooth. Ini sih applicable banget buat kalian yang kurang pede pake lipstick full lips kayak aku..DEETS:moisturizer // @alive_lab multi ice creamfoundation // estee lauder double wearunder-eye // ysl touche eclatsponge // @iamaddicted lashes // @ruvvlash catherinehighlight // becca opallips // loreal rouge magique [email protected] #indobeautygram #ivgbeauty #indovidgram @tampilcantik #tampilcantik #kbeauty #koreanmakeup @korean.makeup.tutorial #bunnyneedsmakeup #IAABabes #RuvvGirls
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
How I fix my overly huge forehead with hairline contouring. Trik simple buat kalian-kalian yang punya jidat gede ga ke kontrol kayak aku 🤣-All you need is a taupe brown shadow (ini disesuaiin lagi sama warna rambut kalian ya, kalau rambut kalian hitam bisa pake eyeshadow coklat gini juga!) and some brushes!-Deets:@innisfreeindonesia eyeshadow matte [email protected] 206 medium lid [email protected]_id essential crease [email protected]_id contour brush from core collection set-Hope you find that helpful!-- #indobeautygram @indobeautygram #tampikcantik @tampikcantik #koreanmakeup #contouringtutorial #makeupkorea #tutorialmakeupnatural #clozetteid #kbeauty
ArhaZahra 24 Feb 2018
Pretty
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Transformasi dari upik abu buat valentine's day 😆💕 niat awalnya mau agak lebih pink themed gitu, gatau napa ujung-ujungnya jatohnya jadi orangey gitu .. apabolehbuat demennya mang sama esedow oren.-Anyways, here's my take to create a lovely and sweet but not too girly valentine's day makeup! Hope you enjoy this one.-Deets:Update soon!
Ghinaaulia 14 Feb 2018
Upik abu darimana yang udah cantik kayak gini XD
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Makeup for valentine's day? Hope I'm not too late for this. Colour's a little bit off here .. but who's excited for the video? Will upload tonight 😊 anyway, wearing this pretty customized necklace from @chickychoker ♡
Jennitanuwijaya 14 Feb 2018
duhhh korea banget sih cik hihi
10 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Casual Friday Night Makeup! Here's my go-to makeup for the malls / meet up with friends kinda night 😆-Deets (pic on my previous post):update here soon-Hope you enjoy this one! ♡
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Messy half bun using bun clip from @sissyclip! Perfect for bad hair days ✌ Must-have nih bun clip nya buat kalian yang rambutnya tipis kayak aku dan ga pernah bisa bikin bun yang bulet perfect 😂
9 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
messy hair & red lips kind of day 💋 appropriate look for the holiday season, eh? 😘
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Feeling good is as important as looking good 🙃
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gradient lips using @sarange_id latest product, Dreamy Matte Lipstick shade #1, #2, #4. YEP. They're all that pretty that I can't decide which one to use.-Check out full review and swatches on all 5 shades on the blog, or click on my profile!
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top