OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

I am sweet and sour like a lemonade. Visual merchandiser and crafty babe at heart. I'm passionate about Fashion, Beauty, and DIY.

"Date yourself, take care of yourself, do yoga and meditation regularly, eat vegetables and the most important thing is celebrate yourself", I said to myself
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Namaste 🧘
Categories : health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
We are worthy of love not because we do well but because we are precious living beings ❤️
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
There's always time for tea 🫖📸: @aureliacw
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Anak SMA pulang bimbel
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good shoes take you to good places 👠
Categories : bag
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Well hari ini hari terakhir di tahun 2020. Kalau lihat setahun ke belakang ya gitu deh hmmmm. Januari sampe Maret Puji Tuhan masih bisa travelling dalam negri. Pulang pergi Bdg Jkt udah kegiatan wajib, PP ke Makassar juga pernah. Jadi lebih mandiri iya, biasanya dulu apa2 minta Lisa anter jemput. Tahun ini flight super pagi sendirian dan coba nginep di capsule hotel airport jg udah dijabanin, sollo travelling jg udah. April sampe Desember ya gitu kayak roller coaster ya Bun. Tahun ini lebih banyak waktu utk mengenal diri sendiri, gimana caranya handle anxiety, mulai meditasi lagi dan menerima "it's okay to be not okay". Kita ga selalu kok harus selalu jadi positive krn ada yg namanya toxic positivity. Long story short it's okay to be a little sad, down, or having a mental breakdown. But don't dwell on those feelings for too long. There's always rainbow after the rain so keep your hopes high. Cheers for a better year ahead. 2021 please don't be a bitch 🥂
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I miss traveling with @elisabeth_purwanti ❤ yang ga kuat jalan seharian dan suka bete kalo diajak jalan jauh 😂
📷 : @elisabeth_purwanti
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Back to basic
📸: @aghnia__
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top