OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

I am sweet and sour like a lemonade. Visual merchandiser and crafty babe at heart. I'm passionate about Fashion, Beauty, and DIY.

I miss traveling with @elisabeth_purwanti ❤ yang ga kuat jalan seharian dan suka bete kalo diajak jalan jauh 😂
📷 : @elisabeth_purwanti
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Back to basic
📸: @aghnia__
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Baywatch vibes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
But with you I feel something real
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
OOTD afterwork with @aghnia__ . Btw iyaa merem2 senyum simpul biar tambah gemes 🤣😂
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nyobain virtual photoshoot sama @aghiaismail ternyata seru jg ya walau agak pegel krn ga ada tripod. Yg mau nanya itu dipundak aku apa itu keloid scar yaa guys namanya. Aku emg punya bawaan keloid dan dulu sih ga pede pake sleeveless terus kata2 @aghnia__ sangat membekas pokonya azka blg pede aja ga gitu gede juga scarnya. Sometimes small act can give big impact, so please remember to always be kind to yourself and others ❤
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ootd Athleisure jajan cheese burger pulang kerja (sebelum pandemi)
📷: @_exaggerating_
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Why be moody if you can shake yo booty
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One day it'll all make sense
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top