OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Luscious lashes, kissable red lips, 4"9 babe. I believe in makeup and good skincare. Trust no falsies, buy Japanese mascara!

throwback pic + tropical vibe + friday + coffee = 💯
.
.
#clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
just googled “101 ways to get away with murder” and now i'm kinda worried about popo coming over to my hauz 👨🏻‍✈️.. #clozetteambassador #clozetteid
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
rock, paper, scissors...i cut you off ✂️.👀 Sanso Onyx by @x2softlens. #clozetteid #clozetteambassador #x2softlens #x2sanso #x2sansocolor #x2sansoonyx
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝓞𝓷𝓮 𝓸𝓯 𝓪 𝓴𝓲𝓷𝓭, 𝓬𝓵𝓪𝓼𝓼𝓲𝓬 𝓶𝓲𝓷𝓭, 𝓵𝓸𝓸𝓴𝓲𝓷' 𝓼𝓸 𝓯𝓲𝓷𝓮. #clozetteid #clozetteambassador #ootdindo
1 like
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
this is how my mugshot's gonna be if i get arrested ✌🏻ー💄: @pac_mt Satin Lip Cream 08 Rossy Spiritー #clozetteambassador #clozetteid #faceoftheday #pacsatinmattelipcream
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
new blog post is up 💋semoga bisa meracuni kalian dengan combo 2 produk dari @elsheskin ini! Radiant Skin Serum-nya cocok banget untuk membasmi noda-noda dosa dari bekas jerawat dan flek akibat lalai dalam urusan sunscreen. buat yang jenis kulitnya mirip aku, kering kombinasi (ngga jelas) plus sensitif gitu, serum vitamin C kadang agak drying di kulit kita. nah, ini dia saatnya Hydrating Moisturizer Cream tampil! nampol banget efek hidrasi & melembabkannya, udah intinya 2 produk ini match made in @elsheskin R&D Lab dah ✨udah ah males ngoceh panjang nanti ga ada yang baca review lengkapnya di blog. langsung cus klik link di bio yah. budayakan membaca, hai warga +62 🧐.. #elsheskin #elsheskinreview #sbbxelsheskin #sbybeautyblogger #sbbreview #SurabayaBeautyBlogger #clozetteid #skincarebpom #skincarereview #vitaminc
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝒉𝒆𝒓 𝒍𝒐𝒗𝒆'𝒔 𝒔𝒐 𝒔𝒘𝒆𝒆𝒕, 𝒃𝒖𝒕 𝒉𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒂𝒓𝒕 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒆𝒆𝒕𝒉 🦇 #clozetteid
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
LADY BOSS 💲💲 oh Lord i'm so in love with the newest @makeoverid Powerstay Transferproof Matte Lip Cream!! i'm wearing shade 02 Lucky here and gosh it's the purr-fect Bratz doll nude pink shade ✨😩💯
.
.
#makeoverinfluencergathering
#makeoversurabaya
#makeover
#makeoverpowerstay
#sbybeautyblogger
#clozetteid
#surabayaxbeauty2019
#surabayaxbeauty
#fdxbeauty
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
copycat trying to cop my glamour - why so sad, bunny, you can't have mine? 😌✨
.
.
#コーデ
#コーディネート
#今日のファッション
#今日のコーデ
#clozetteid
#ootdindo
#shoxfashionid
#WhatCarolWear
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top